Відгуки покупців про Блюдо овальне Luminarc Diwali 33 см (D7481)
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Классное. И для рыбины большой, для курицы, мясо красиво выложить с гарниром, для бутеров, для фруктов. Плоское дно без лишних каемок снизу, вмеру бортики - идеалально, легко мыть.
- Переваги:
- Демократическая цена, качество без претензий всегда и продуманная форма посуды
- Недоліки:
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Блюдо очень красивое, идеально подходит под кексы. Я думаю: на нем всё будет смотреться отлично. Покупкой очень довольна.
- Переваги:
- Красивое, удобное
- Недоліки:
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Очень красивое белоснежное овальное блюдо) достаточно вместительное. покупал всю посуду этой фирмы у данного продавца себе домой почти два года назад перед свадьбой, жена осталась довольна сюрпризом) служит до сих пор без замечаний)
- Переваги:
- Очень красивое, практичное)
- Недоліки:
- Не нашел
- Роза В***Відгук від покупця. Продавець: Vior. Основний колір: Білий
- Переваги:
- Блюдо дуже сподобалося, дякую продавцю за гарний сервіс :)рекомендую
- Vior
Благодарю Роза,обращайтесь)
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Очень красивое Подходит для любых блюд.
- Недоліки:
- Нет.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
К своему комплекту Luminarc Diwali докупила блюдо, использую для выкладки выпечки и фруктов, удобно использовать для винограда, арбуза, размеры блюда позволяют создать изобилие, покупкой довольна и рекомендую
- Переваги:
- гладкая поверхность, чистый белый цвет, размер
- Недоліки:
- не выявлено
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Хорошее блюдо.Рекомендую
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
ДЯКУЮ РОЗЕТКА ЗА НАДІЙНЕ ПАКУВАННЯ, ВСЕ ПРИЇХАЛО ЦІЛЕ І БЕЗ ЦАРАПИН — все ІДЕАЛЬНО ПРОСТО!!! ДЯКУЮ!!!
- Переваги:
- Суперські просто!!! Ефектно виглядає вишукано і дорого.
- Недоліки:
- Мараховська С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
- Переваги:
- Очень красивое; легко моется; подходит для любых блюд.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Блюдо отменное! И для рождественского гуся подошло, и для бутербродов, и салат, можно сказать универсальное! Покупкой довольна! Спасибо Розетке за оперативную доставку! Как всегда уровень на высоте!
- Переваги:
- Качество посуды Luminarc
- Недоліки:
- Их нет
- наталія н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
безумовно Luminarc і тільки Luminarc , раджу купіть і не пошкодуєте
- Переваги:
- посуд Luminarc - це приємні покупки, як на будній, так і на святковий день.
- Недоліки:
- відсутні
- Оленка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 33 см. Основний колір: Білий
Замовляла майже всю лінійку Diwali, якістю задоволена
- Переваги:
- Гарний дизайн, вмістка