Відгуки покупців про Універсальна Мобільна Батарея Power Bank XO PR242 PD20W Magnetic wireless 15W Type-C with U-shaped holder 5000mAh Колір Білий

Оцінка користувачів 3.38/5
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Ємність батареї: 5000. Колір: Білий

Замовляв білий, прислали чорний.

Переваги:
    Доставили за день, за свої гроші норм.
    • Продавець  Gadget OFF

Максим, прикро, що виникла помилка - людський фактор. Комплектація замовлень відбувається напрму на складі Розетки. Ви можете повернути товар, коли у вас буде така можливість задля обміну

• Гордійчук М***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Ємність батареї: 5000. Колір: Білий

Замовляв білий, відправили чорний…
    Пластик , кільце зарядки царапає корпус телефону так , як має поділки по колу
    Заряду вистачає на одну підзарядку iphone 13

Переваги:
    Нема від слова зовсім…
    Недоліки:
    Не вартий таких коштів
    • Продавець  Gadget OFF

Вдячні за ваше звернення. Прикро, що на складі Розетки допустилися помилки і надіслали вам не ту модель товару. Згідно гарантії ви можете повернути товар. У чаті вказали вам реквізити.

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Білий

Тримається добре не падає. Компактний та зручна ручка, що може стояти. Заряджає як телефон так і навушники. Я не додивилась, але в даній моделі відсутня швидка зарядка.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Білий

Повербанк просто чудовий. Все що я читав про нього погане у відгуках, в мене нема. Він чудово працює і виглядає, як і все що в мене є від цього бренду. Так, він гріється в місці де розташований індикатор рівня заряду, але це не критично.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Білий

У меня на 14 pro max все работает хорошо,нет посторонних звуков и тп.

Переваги:
    Нормально заряжает.
    Недоліки:
    За такую цену не нашел.
  • Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Білий

не заряжается никакими зарядками и в упаковке 0% своего заряда чтобы проверить работу на месте, перед покупкой

Недоліки:
    за 3 часа не смог зарядить даже на 10%
  • Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Придбав, все чудово, магсейф магнітиться, зарядка йде, але весь час став помічати дуже дивний доволі голосний звук під час зарядки, жодного разу такого не чув про користуванні бездротовими зарядками чи бездротовими павербанками.

Можливо мені не пощастило, повертаю товар.

Переваги:
    Компактний, автономний, гарно заряджає
    Недоліки:
    Дивний звук під час зарядки
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

З огляду на ціну, очікувати багато не варто. З плюсів - гарний вигляді та ціна. З недоліків - досить сильно гріється в місці кнопки включення та індикаторів. Також, немає заявлених 15Вт, iPhone в розділі Акумулятор видає повідомлення "Повільний зарядний пристрій", що говорить те, що зарядний пристрй видає менше 10Вт по сертифікації Qi1, замість Qi2

Переваги:
    Ціна, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Гріється, немає заявлених 15Вт