Відгуки покупців про Провідна ігрова клавіатура Proove Gaming Everfrost (CKEV00000401) Black

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Денис Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Outemu Red Hot-Swap. Розкладка: Англійська / Українська

Сподобалась дуже

Переваги:
    Легка,зручна,гарна підсвітка
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Денисе, доброго дня.

Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що клавіатура сподобалася вам своєю зручністю, легкою конструкцією та підсвіткою.

Команда Proove Gaming

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Outemu Red. Розкладка: Англійська / Українська

Клавіатура супер, дитина щаслива. Гарне обслуговування, швидка доставка.

Переваги:
    Зручні клавіші, підсвітка, компактність.
  • Дмитро Б***

Клава добра,відповідає своїй ціні

Переваги:
    Збірка, коробка , дуже тиха

Доброго дня, Дмитре!

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді чути, що клавіатура Proove Gaming Everfrost виправдала ваші очікування. Бажаємо приємного користування!

Команда Proove Gaming!

• Василь П***

Клава імба, клаву такого форм фактору давно собі шукав і взяв ось цю,дуже сподобалась. Кейкапи прикольні

Переваги:
    Пакування,додаткові свічі в комплекті, наліпки
    Недоліки:
    Не знайшов

Привіт, Василю! Щиро дякуємо за крутий відгук про клавіатуру Proove Gaming Everfrost!
      Раді чути, що форма, комплект і кейкапи вам зайшли — ми справді старались зробити цю клавіатуру максимально приємною для користувачів
      Бажаємо гарного геймінгу!

Команда Proove Gaming

• Віктор Ч***

Все класно. Клавіатура дуже приємна на дотик, гарне пакування, різноманітні режими підсвітки. Все чудово працює. Рекомендую

• Костянтин І***

а вона тиха чи ні?

• Евгений М***

Дякую за швидке замовлення. Товарами задоволений!

Переваги:
    Відношення ціна-якість
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Роман К***

Від Proove у мене є повербанк і зарядка до телефону, якістю яких я повністю задоволений, от клавіатуру вирішив спробувати від перевіреного виробника. Та, мабуть, кліпати повербанки і створювати геймерські товари то зовсім різні речі. Клава виявилась повним шлаком по всім параметрам!
    Такого відстійного тапінгу я правда ще не пробував, і це при тому, що попередня моя клава була від GamePro, думав гірше неї вже нікуди. Згоден, виробник зміг здивувати. Перемикачі і стаби в клаві - мотлох! На відео їх роботу добре чутно, тому що тут далі говорити...
    Капи приємні на дотик... Але вони без подвійного лиття, звичайні абс капи вкриті софттач покриттям, яке злізе ну максимум впродовж року. Плюс до того вони дуже добре збирають відбитки пальців, які не легко відтерти.
    Хот-своп такий же дубовий як і в GamePro, реалізований через Mill-Max. Користуватись ним майже не можливо! При спробі витягти перемикач ви отримаєте зламаний перемикач і пошкрябану металевим пулером верхню алюмінієву пластину.
    Кабель не з'ємний, пулери в комплекті - найдешевший шлак.

Клавіатура викликала повне розчарування у бренді, вона погана на стільки, що взагалі не повинна існувати! Навіть до компа не хочеться її під'єднувати, краще віднесу назад до магазину. Я хоч і не любитель повернень, але дві з половиною тисячі за таке сміття - це вже через край!

Переваги:
    Як хто знайде - повідомте))
    Недоліки:
    Вся клава - один великий недолік!

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що клавіатура не виправдала ваших очікувань. Ми завжди прагнемо до високої якості продукції та відкриті до зворотного зв’язку. Якщо у вас виникли складнощі або є конкретні питання, будемо раді допомогти. Ви можете звернутися до нашої служби підтримки, щоб обговорити можливі рішення. Ваша думка для нас важлива, і ми обов’язково врахуємо її у подальшій роботі!"

• Валентин М***

Використовую щодня на роботі й для ігор ввечері. Перемикачі дійсно тихі, як для червоних — друкувати комфортно. Підсвітка рівномірна, кілька режимів, мені вистачає стандартного. Корпус міцний, не скрипить. Кабель у захисті, довжина якраз для мого розміщення. Після кількох тижнів користування жодного залипання.

Валентине, дякуємо за такий детальний та змістовний відгук!
      Нам дуже приємно, що клавіатура Proove Gaming Everfrost виправдала ваші очікування.
      Бажаємо вам тільки приємного досвіду з нашими пристроями!