Відгуки покупців про Міні-набір 14 компонентів LEBEL "Абсолютне щастя для волосся" японська салонна процедура IAU Cell Care + Proedit для відновлення, зволоження, лікування та догляду сухого / пошкодженого / тонкого / пористого волосся (розлив на 2-4 застосування)
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Естетичне пакування з повагою до покупця, інструкція зроблена відповідно класу засобів, кайфове враження з першої секунди відкриття посилки. Я отримала не просто покупку, а повний комплекс послуг.
Щодо самого Lebel “Proedit IAU Cell Care” - дійсно щастя. Абсолютно дієві активи, зрозумілі етапи нанесення. Волосся наче з реклами, весь час хочеться торкатися.
PS: Ніжно обожнюю наш сервіс!- Переваги:
- Працює миттєво. Зрозумілий покроковий план, зрозуміло, як зберегти до наступної процедури - весь комплекс запаковано у косметичку.
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Эффект просто вау
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Це моя перша професійна процедура вдома — і я в захваті! Мої сухі та пористі кінчики стали помітно м’якшими, волосся блищить та легко розчісується. Процедура займає трохи часу, але результат того вартий.
Дуже зручно, що набір розрахований на кілька застосувань і те що продавець попіклувався навіть про шапочки. Обов'язково замовлю ще коли закінчиться!- Переваги:
- Ідеальний варіант для домашнього догляду без переплат
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ФІТОСЕЙЛ
Дякуємо вам за цей відгук — для нас дуже важлива ваша оцінка! Ми раді, що у вас залишилися тільки позитивні емоції від товару.
Будемо раді бачити вас знову, вдалих вам покупок і гарного настрою!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Просто вау!)) Волосся після застосування — м’яке, слухняне, зволожене, з шикарним блиском, наче після салону. Дуже сподобалося, що все прийшло добре упакованим та пронумерованим + є детальна пошагова інструкція. Рекомендую)
- Переваги:
- Можна легко зробити процедуру вдома!
- Недоліки:
- Немає, окрім того що подруги просять поділитися)
- Продавець ФІТОСЕЙЛ
Велике дякуємо за вашу рекомендацію! Нам дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, він і надалі приноситиме вам радість і користь.
Будемо раді бачити вас знову, вдалих вам покупок і гарного настрою!