Картка Rozetka

Відгуки покупців про Жіноча сумка Bagland текстильна із зовнішніми кишенями та плечовим ременем хакі Ravenna (003469)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Дар'я О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для мене це просто нереально крута сумка, гарна, легка, містка, міцна, зручна, велика, але негроміздка. Я у захваті. Дякую.

Переваги:
    Вказані вище.
    Недоліки:
    Дуже хотіла б ще таку ж сумку в іншому кольорі

Вітаємо! Щиро дякуємо за такий надихаючий відгук! Нам надзвичайно приємно, що сумка Ravenna стала вашою улюбленою.

Маємо для вас чудову новину: ця модель вже представлена на Rozetka в іншому кольорі! Окрім чорного, ви можете замовити її у стильному світло-зеленому кольорі.

Знайти її можна за артикулом:2011403217603
      Бажаємо приємних покупок!

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная сумка.Хороший формат.Качественный материал.Много различных карманов как внутри сумки,так и снаружи.Акуратно пошита.

Переваги:
    Качество материала.Удобный размер.Много карманов.
    Недоліки:
    Не обнаружила.

Дякуємо, що обираєте Bagland)

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумка відповідає опису якості . Лише верхні пластинки високі дуже не зручно застібати на блискавку, потрібно застосовувати дві руки , швидко не вийде.

Переваги:
    Якісь матеріалу, кількість додаткових кишень
    Недоліки:
    Дизайн верху занадто жорсткий
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумка стильно виглядає, тканина цупка, все ніби норм, але я сумку не забрала. Як на мене замало кишень і відділень, всередині одне загальне відділення. Також за короткі ручки. Сподіваюсь, що в майбутньому сумку трохи вдосконалять або ж з'явиться кросс боді. Хто міркує замовляти чи ні, замовляйте однозначно, тим більше на Розетці сама приємне ціна.

• Лариса Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ну ОЧЕНЬ красивая! Качественная! Если будет в наличии точно такая, только больше по ширине и длине сантиметров на 10 ручки чуть длиннее( чтобы на плече надеть),- то куплю себе ещё одну! Ещё на подарок.

Переваги:
    Внешний вид, качество,
    Недоліки:
    Коротковаты ручки
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Чудова сумка. Купив дружині - дуже задоволена. Якісні матеріали та досить вмістка. Колір приємний, нейтральний.

Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що сумка сподобалась вашій дружині, нехай із задоволенням користується!)

• Марі
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Неймовірно красива сумка. Ношу три місяці. Матеріал якісний, сумка тримає форму (що дуже важливо для мене), водонепроникна, багато кишень, за весь час користування вигляд як нової, спереду є світло відбиваюча полоска, карабіни металеві, замки міцні, надійні. Хочу висловити свою суб'єктивну думку на рахунок ремінця, особисто мені він сподобався, дуже зручний і не жорсткий, думаю що довговічний як і вся сумка, ремінець абсолютно не змінився за цей час та й одягу мені ніякого не знищив. Словом, повторюсь, це просто неймовірна сумка, дякую усім хто причетний до створення і реалізації цієї краси. І ще окремо дякую за промокод на знижку 200 грн на наступну покупку, який був у сумці.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо Вам за такий теплий, змістовний і приємний відгук!

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хотів дружині подарувати, сюрприз зробити. Але вимушений був повернути. Причина проста ручки короткі, на плече не змогла вдягнути. Довгий ремінь це не для неї. Сюрпризи не вийшов.

Матеріал самої сумки чудовий, буде довго служити, в мене рюкзаки цього бренду зі схожого матеріалу, носяться вже понад 5 років, просто супер.

Особисто також скажу, що ремінна лента має бути кращою. Ця занадто жорстка. Покрутиться, а від повсякденного використання натягне пилу в себе і стане ще жорсткішою і покрутиться ще сильніше, будуть просто не комфортними ні ручки, ні шлейфовий ремінь через плече.

Виробнику варто поміняти підхід у виборі деяких комплектуючих. Ремені мають бути одночасно міцними, приємними на дотик, як наче кішку гладиш, а також товщиною бажаного міліметра 2.5, є такі. Кажу, як той хто багато усіляких бананок переносив, коли занадто жорсткий ремінь починає портити і терти одяг.

Дякуємо вам за розгорнутий і чесний відгук! Нам дуже шкода, що сюрприз для дружини не вдався — щиро сподіваємось, наступна спроба буде вдалішою.

• Анастасія П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Світло-зелений

Мені сподобалася сумка, пошита акуратно і надійно

Переваги:
    Міцність
    Недоліки:
    Трохи заважка, особливо, якщо багато речей скласти у сумку

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок.

Нам приємно, що ви оцінили якість пошиття та міцність нашої сумки Ravenna. Щодо ваги: ми свідомо використовуємо щільні та надійні матеріали, щоб сумка витримувала навантаження та зберігала свій вигляд протягом тривалого часу. Саме ця "вага" і забезпечує ту міцність, яку ви відзначили як перевагу.

Дякуємо, що обираєте Bagland! Нехай сумка служить вам довго та надійно.

• Сві С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумка шита якісно, але вона дуже дубова, тверда, ще й металеві якісь вставки по верху, які розширюють його. Та й тяжкувата сумка. Більше схожа на портфель. Це явно не жіночий варіант.