- Степан Р***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Миша дуже прекрасна для ігор саме вона буде дуже прекрасна все працює,тримає дуже довго заряд батареї вже місяць не заряджав батарея тримається і прекрасно працює.
- Переваги:
- Все прекрасно
- Недоліки:
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Все понравилось
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний
Брав сину для ігор, все працює без нарікань. Малий задоволений
- Владисс Р***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Нормальная мышь за свои деньги,есть баг
Держит заряд достойно
Но все же для игр я бы брал другой цвет и возможно модель по дороже- Переваги:
- Недоліки:
- Пачкаются наклейки
Срывает сенсор в случайных моментах ( просто курсор улетает в стратосферу (редко,пару раз в сутки ))
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Чудова миша за ці гроші
- Переваги:
- Підтримка різних інтерфейсів підключення.
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Мышь как мышь, но когда мышка просыпается то лагает секунд 5. И иногда во время использования.
- Недоліки:
- Существенных нету
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Хорошая мышка заряд держит долго заряжается быстро лёгкая
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Пройшло 6 місяців використання миші - відламалося колесико прокручування...
- Кирил П***
А ви спробуйте футбол нею не грати
- Іван Р***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Моя перша оригінальна мишка, чудово сидить в руці, чудова чутливість і реакція. Підключення бездоганне і немає затримки
- Переваги:
- Легка, зручна.
- Недоліки:
- Невиявив
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Один раз впала на підлогу з висоти 1м И живе.
- Переваги:
- Витримада падіння 1м
- Недоліки:
- Іноді в кс2 на радіоканалі мишка дуже лагає і треба включати провід і відключати щоб все заробило.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Чесно кажу це дуже дуже хороша мишка, мені друзі казали не бери її вона так собі! Я купив і просто чудо, літає у кс чудово!
- Переваги:
- Дуже легка, тримає заряд 40 годин ще не заряджав і дуже швидка усе працює
- Недоліки:
- їх немає і не буде!
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
дуже зручний для руки, можна підключати як хочеш, приїхало в ідеальному стані, користуюся 6 місяців все добре, все працює, найкращий варіант для своїх грошей
- Переваги:
- вказано вище
- Недоліки:
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Норм но есть минус в том что раз не работал переключатель и колесико заебало а так норм мышь лёгкая и норм материал советую
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Через 9 місяців користування відвалилось колесико прокручування. не рекомендую.
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Не якісний товар
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Мишка чудова. Вчора забрав її,настроїв, підключив,та грав вже в counter strike 2. Софт прикольний,настроїти все можна. Мишка справді легенька дуже,заряд тримає довго. Заряджається ~2 години. Сенсор чудовий,поки не сриває,кнопки миші не сильно гучні)
Всім рекомендую- Переваги:
- Хороший сенсор,качество пластику,ресурс 100 млн натискань
- Діма Д***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Користуюсь 1 місяць, я в захваті
- Переваги:
- Вага, зручна
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Ігрова бездротова мишка класна, дитині сподобалась. Працює гарно, швидко заряджається. Доставка швидка, продавця рекомендую
- Переваги:
- Гарна ігрова мишка
- Недоліки:
- Еліна М***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Сподабалась.
Гарна мишка, зручна в руці. Луже довго тримає заряд.
Рекомендую.- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
бахнув 4 раза по столу колесику п***ц
- Переваги:
- держит 4 удара
- Недоліки:
- колесоко нада чинить
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Топова мишка
- Виктор И***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний
не работает не через блютус не через провод что делать?
- Переваги:
- Подключил заряжатся родним шнуром перестала работать мишка.....
- Недоліки:
- Подключил заряжатся родним шнуром перестала работать мишка.
- Тимофій Т***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Мишка топ!
- Переваги:
- Хороша збірка
- Недоліки:
- Не найшов
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Все добре мишка працює, задоволений дякую.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Посилка швидко доставилась, мишка гарна, без проблем
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Топ за свої гроші
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Артем І***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Дуже хороша мишка за свої гроші
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
норм, но если вот такую модификацию сделать, lamborghini edition
- Переваги:
- ну не знаю
- Недоліки:
- тоже не знаю )
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Білий
Користуюся вже пів місяця. Мишка чудова, прийшла швидко, легка, працює гарно, зручно лежить у руці, можна налаштовувати її через програмне забезпечення від виробника, яке виглядає добре. Шнур до неї дуже легкий та майже не впливає на відчуття мишки в руці, якщо грати через шнур, що я роблю для меншої затримки, хоча різниця між грою через ресивер та від шнура не помітна взагалі.
Єдиний мінус - пакування та комплектація. Коробка з мишкою прийшла трохи порваною? В комплекті не було наліпок на мишку, як було вказано в комплектації, чому я дуже засмутилася, адже сподівалася отримати мишку з виглядом під "крутого геймера", а залишилася з простою нудною білою мишкою. За це й знімаю зірочку, бо досі сумно за те, що мене обділили наліпками.(- Переваги:
- Легка, зручна, має дві додаткові кнопки збоку, тихо та контрольовано скролить колесиком, має ресивер та легкий шнур, не занадто гучно клікає, загалом гарна мишка для геймінгу.
- Недоліки:
- Не надіслали наліпки, тож отримала продукт не так, як було зазначено на сайті.
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Доволі гарна мишка да свої гроші, приємний матеріал, гарна збірка миші
- Переваги:
- Сенсор, матеріал, колесо миші
- Недоліки:
- Відчуття від тиску на лкм та пкм
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Супер за свої гроші
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Ідеальна.
- Недоліки:
- Немає.
- Вадім Н***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade. Колір: Білий
Мишка чудова але чомусь провід сам по собі перестав працювати
- Переваги:
- Триває довго заряд працює без затримок в безпровідному режимі
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Чудово, дитина задоволена
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Білий
Мишка працює.Але не було наліпок для дизайну.
- Недоліки:
- Немає ніліпок для дизайну
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний
Дуже красива та функціональна миша все сподобалось
- Переваги:
- Усьо чотко в цій миші
- Недоліки:
- Не знайшов
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
все добре