- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
чудовий термос, достатньо довго, для мене, тримає температуру
- Переваги:
- невеликі габарити
- Недоліки:
- поки що немає
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 750 мл. Колір: Білий
Тримає температуру дуже класно, беру на роботу, обідаю гарячими стравами
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 750 мл. Колір: Чорний
Перше враження, дуже гарне! За 5 годин, з гарячого вранці, в обід ще доволі тепла страва, смачніше ніж холодне, тож покупкою задоволений. Перевірю у довгостроковому використанні.
- Переваги:
- Симпатичний дизайн
- Недоліки:
- Не знайдено
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Хороший термос
- Ефимов Е***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
- Переваги:
- 200
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Супер міцний, рекомендую
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 750 мл. Колір: Чорний
Класний термос , вмісткий, добре тримає температуру, рекомендую
- Переваги:
- Відмінна якість
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
Термос гарно тримає температуру, вранці кладу не гарячу їжу, о 13:30 все ще тепле. Не протікає, не займає багато місця. Мені сподобався.
- Переваги:
- Компактний, добре тримає температуру
- Геннадій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Білий
Термос чудовий. Тримає теплою їжу 4-5 годин. Об'єм зручний, достатній для 2-х людин.
- Переваги:
- Зручний, естетичний, тепло тримає добре.
- Недоліки:
- Не виявив
- Віра Г***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 750 мл. Колір: Чорний
Досить довго зберігає температуру! За такі гроші — можна похвалити !!!
Відгуки про товар продавця AMT Household Appliances
Відгуки про товар у інших продавців