Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Очищувальна пінка для вмивання з гліколевою AHA-кислотою HOLLYSKIN, 150 мл

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Дарья Г***

Сподобалось мʼяко очищує

• Юлія Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маю жирну шкіру, після вмивання стягнуло наче мені знову 10))) а якщо серйозно то тепер напевно тільки на лоб буду наносити. Запах нагадує парфуми мами в 90-ті роки, дуже яскравий. Нажаль не виправдала ця пінка моїх очікувань.

Переваги:
    Безкоштовна доставка
    Недоліки:
    Описані вище. Але напевно для цінового сегменту чекати більше не варто

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук. Прикро, що пінка Вам не підійшла. Радимо спробувати очищувальну пінку для вмивання HOLLYSKIN Hyaluronic Acid Foaming Facial Cleanser. Маємо надію, що іншими засобами нашого виробництва Ви залишитеся задоволені

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова пінка, для сухої, нормальної та чутливої шкіри підходить ідеально. Не сушить. Для щоденного використання

Переваги:
    Не сушить шкіру
    Недоліки:
    Не впорається з макіяжем самостійно.
  • Дарья
    Продавець: Rozetka

Пенка очень хорошая! Смывает остатки макияжа прекрасно. Кожу не сушит, нежно очищает, и запах имеет приятный. Моя кожа очень довольна, уменьшились высыпания, после применения лицо становится гладким как у младенца. Очень довольна пенкой! Рекомендую!

Переваги:
    Прекрасно действует на кожу
  • Кузнецова А***
    Продавець: Rozetka

Пенка справляется с небольшими загрязнениями, но стойкий макияж не смоет (для этого нужно гидрофильное масло). Кожа после использования не стянутая, мягкая на ощупь. Хватает на 4 месяца при ежедневном использовании утром и вечером.

Переваги:
    На долго хватает
    Не сушит кожу
    Недоліки:
    Не смоет стойкий макияж