- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: AVL SHOP. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Різнобарвний
Швидка відправка. Яскраві кольори. На третій день користування згорів блок живлення
- Недоліки:
- Перестала працювати на третій день.
- Тетяна О***
Вдячна продавцям, які швидко відреагували та замінили браковану гірлянду
- Продавець AVL SHOP
Тетяна, дякуємо за відгук. Дійсно був брак. Ми вислали Вам здійснили заміну з безкоштовною доставкою для Вас. Вибачте за незручності. Приємних покупок!
- Женя Б***Відгук від покупця. Продавець: AVL SHOP. Довжина проводу з лампами: 15. Колір світіння: Різнобарвний
Гирлянда супер пару дней проверял всё работает
Буду еще заказывать- Переваги:
- Яркоя супер
- Недоліки:
- Общее нет
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: AVL SHOP. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Білий
Швидко опрацювали замовлення та відправили на доставку. Гірлянда працює гарно, так як і всі інші, що я замовляв. Освічує по периметру літню альтанку (беседку). Ярко освічує. Подобається
- Переваги:
- Працює. Рекомендую
- Недоліки:
- не знайшов
- АНДРЕЙ М***Продавець: AVL SHOP. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Різнобарвний
Пришел товар поврежденный, блок управления был разбит, гирлянда не работала. Перед отправкой нужно проверять товар. По этому объективный отзыв дать не могу.
- Продавець AVL SHOP
Андрей, добрый день! Благодарим за отзыв. Вам было предложено, чтобы мы заменили товар и отправили новую гирлянду. Вы отказались от замены и от бракованной гирлянды. Извините за неудобства! Приятных покупок!