- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий з помаранчевим
Чудови ліхтарі
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- Чеканов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий з помаранчевим
Понравилась лампа и фонарик
- Переваги:
- Удобная,разные уровни яркости,фонарик небольшой,удобный
- Недоліки:
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий з помаранчевим
Очень понравилась лампа. Легко и удобно перемещать по надобности. Можно подвешивать для освещения и ставить на любую поверхность.Регулируется уровень яркости. И огромный плюс - фонарик, который довольно хорошо светит.
- Переваги:
- Три уровня яркости, можно как ставить так и подвешивать.
- Недоліки:
- нету
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук.
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий з помаранчевим
Не рекомендую. Через місяць використання почав блимати. Повернула в Розетку на ремонт, пройшло вже понад 2 тижні – ні відповіді, ні дзвінка.
- Переваги:
- відсутні
- Недоліки:
- блимає
- Представник бренду
Через аварійні відключення електроенергії збільшився обсяг товару, який надходить до сервісу, що може спричинити невеликі затримки у видачі відремонтованої техніки. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб проводити ремонт якомога швидше. Просимо вибачення за можливі незручності.
- Леонід Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий з помаранчевим
Отличный сенсорный фонарь. Рекомендую.
- Переваги:
- Сенсорное управления. Ярко светит. Фонарик - приятный бонус.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий з помаранчевим
Товар сьогодні забрала. Лампа працює. Але є одне питання чи має бути у коробці з лампою якась інструкція чи гарантія? Бо в мене не було.
- Катя
посилання
Гарантія. 6 місяців
але все ж є в базі розетки - Представник бренду
Будьте уважні, при отриманні товара перевірте наявність інструкції, де є гарантійний талон.
Ліхтарі комплектуються інструкцією обов'язково. - Представник бренду
Так має бути в комплектації інструкція-гарантійний талон.