Відгуки покупців про Стіл-трансформер LofTerno Head Python розібраний 2400x750x900 Білий (TB22010000000)

Оцінка користувачів 4/5
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Білий. Ширина: 240. Глибина: 90

Купували перед новим роком, сподівавсь буде добрий та гарний стіл.
    Приїхав на розетку швидко.
    Питання у збірці просто треш, інструкція майже ніяка, людина без малого досвіду збирання меблів навіть не розбереться.
    Матеріал порізаний та закромкований неякісно, при збирані виявлено безліч недоліків( сколи, не рівність отворів, безліч нерівних зазорів, у зібраному стані стіл постійно розїзджається)

Не раджу взагалі. Спробував звʼязатись з продавцем, розмова лише з ботом))))

Переваги:
    Переваги майже ніякі
    Недоліки:
    Матеріал, умови збирання, якість матеріалу та виготовлення
  • Іван Ц***

Загалом стіл не поганий.
    Але прийшов з поламаною деталлю

Переваги:
    Розкладний
    Недоліки:
    Поламана деталь в комплекті

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий. Ширина: 240. Глибина: 90
    Переваги:
    Зручний
    Не займає місця в складеному варіанті
    Недоліки:
    В нашому випадку не складається до кінця
  • ЛЮБОВ С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Венге. Ширина: 240. Глибина: 90

Замовлення прийшло дуже швидко.
    В використанні просто чудо,це те,що я шукала давно.
    Великий,змістовний,в зібраному виді компактний

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

• Андрій

Складна збірка, проте сам стіл того вартує. Наявний невеликий зазор між столешнею і самими ніжками

Переваги:
    Якість, швидкість доставки
  • Людмила З***
    Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Дуб Крафт золотий. Ширина: 240. Глибина: 90

Стіл може і зручний,але жахливий- пересортиця,складне збирання,щілина посередені!

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Венге. Ширина: 240. Глибина: 90

Дуже сподобався стіл. За невеликі коштів дуже гарний.

Переваги:
    Не за всі кошти світу. Гарна якість, міцний
    Недоліки:
    Складно збирати
  • Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Крафт золотий. Ширина: 240. Глибина: 90

Чудовий стіл за таку ціну. Замовлення прийшло вчасно і чудово запаковане, все без пошкоджень. Нормальна інструкція, хто хоч раз в житті збирав меблі розбереться. Рекомендую!

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

• Наталія Б***

Подяка

Переваги:
    Зручний та великий стіл, багатофункціональний, зручний, все , як заявлено.
    Недоліки:
    Не знашлося
  • Света Г***

Можу подякувати своєму майстру, який мужньо витримав цей жах Розібрати купу дощок і визначити що куди і що де - це заслуговує на подяку!!! Я декілька разів уточнювала, "Чи є нумерація деталей?" Мене запевнити, що є, При отриманні це не реально перевірити і продавець це розуміє, що покупець, який вже "влип" в цю історію, буде намагатись будь яким способом вирішити це, а не тягнути на точку видачі От тільки питання Хто мені відшкодує роботу майстра?

Переваги:
    Гарна задумка Зручний для невеликих пртміщень
    Недоліки:
    Інструкція незрозуміла, тому що непронумеровані деталі

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
      Ми розуміємо, що процес складання меблів може бути складним для звичайного споживача який не має досвіду у збірці. Тому ми рекомендуємо звертатися до професійного майстра, а враховуючи складність саме цієї моделі, це робити необхідно.

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 240. Глибина: 90

Другий день збираю це «чудо» без інструкції і нумерації деталей… виявив нестачу деталей, а саме - фурнітури (ковзаючих направляючих)…. Дивно, як я на пошті не перевірив комплектність цього шедевру))))

• Александр П***

Не деяких деталях є нумерація. Решта дошок - простий набір нарізаних і насвердлених. Нормальної інструкції, що робити з цим набором, - нема. Відтак, треба сидіти і крутити кожну з трьох десятків складових аби хоч якось скласти це дивовижне лєго…. Якийсь жах

Недоліки:
    Неможливо зібрати самому
  • Віталій Л***

Стіл чудовий!

• Сергій

Стіл гарний - подобається.
    Інструкція не гарна - не подобається.
    Так і не вийшло норамально зібрати. Або він не складається повністю, або не влазять усі доски. Передився відео інструкцію разів 30. Перекрутив центральні тримачі і так і так. Буду пробувати перекручувати інші.
    Загалом задоволений. АЛе краще беріть вже зібраний

Переваги:
    Габарити, дизайн
    Недоліки:
    Важка інструкція
  • Виктор М***

Стол огонь . Берите собранный. За свой бюджет - находка!

Переваги:
    Можно свадьбу справлять
  • Алла О***

Компактний складеному стані. Тільки інструкція по збірці підкачала: розмиті і дуже дрібні малюнки

• Іванна С***

Купили цей стіл)досить задоволені товаром)
    Дякуємо продавцю за швидку доставку)
    Рекомендую)

Переваги:
    Практичність
  • Світлана

Дякую продавцю, стіл гарний, повністю відповідає опису. І ще велика подяка за відео, як збирати стіл, дуже допомогло

Переваги:
    Повністю відповідає заявленому опису
    Недоліки:
    Не має
  • Андріана С***

Очікувала кращого,засмутило що рейки не щільно сходяться

Недоліки:
    Рейки не щільно сходяться, є зазор,інструкція важка ,в наборі не було ключа