Відгуки покупців про Захисний чохол Skull & Co GripCase для Steam Deck LCD OLED Black Чорний бампер підставка
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Фіолетовий
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Чорний
Дуже крутий та якісний чохол. Міцно сидить в руках, дуже швидко доставили.
- Переваги:
- Якісний, зручний
- Недоліки:
- Не влазить в оригінальний кейс від steam deck
- Богдан Н***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Сірий
Від мене нижче є відгук і доповнення у відповіді прикладаю фото з моїми виправленнями чохла і проблемою поміщаьись в кейс
- Богдан Н***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Сірий
Перш за все продавець топ, все швидко і чітко з його боку. Далі про товар.
Сам бампер супер якісний, круті матеріали. Зручно лежав би а руці якби не мінус #2. І просто суперово стоїть на столі)
Але от далі проблеми. В мене steam deck oled 1tb.
1. В рідний кейс він взагалі не влазить. Але тут все не так страшнр, в oled версії на 1 tb там йде кейс 2 в 1 і якщо витягнути "м'який" кейс з великого "жорсткого" - от в нього він з натяглм і правильною позицією влізе. В жорсткий кейс ні...
2. А от це критично... він трохи вільний. Steam deck в нього норм стає, але є зазори в міліметр буквально і коли ти його тримаєш і перехватуєш (на бампер натискаєш чи на кнопку steam чи напроти неї на ...) то він зміщується і це відчутно і як активно грати він наче ялозить трохи, а не сидить чітко. І оце прям дуже напрягає. Будьте уважні
Цей недолік можна спробувати поправити приліпивши гріпи на ручки деку. Але для цього треба мати гріпи (наприклад з миші) і це треба ліпити, в не хотілося б
Якраз через 2-й недолік роздумую про повернення- Переваги:
- Матнріали, можливість поставити на стіл, хват
- Недоліки:
- Не влазить в рідний кейс (steam deck oled 1 tb), люфтить в місцях де тримаєш рукамм
- Богдан Н***
Цікаво куди поділись зірочки з мого відгуку... якщо що там було 3 з 5. Зараз змінив би на 4 з 5
Невелике доповнення. Вирішив не повертати)
В чохол він як не влазив так і не влазить, проте в м'який - все ок. В жлрсткий не варто пхнути, він може закритись, але натисквє на стіки і це не варто того. Фото додам
І це стосується моєї версії на 1тб. У 512гб версії стандартний чохол інший і там може і влазить, хоча я б не надіявся.
А от стосовно люфту. Вдалось побороти. В інеті, на тому ж редіт, говорять про гріпи чи, не дай боже, про розігрів в кипящій воді для усадки. Не раджу. Про рощігрів зрозуміло, а от гріпи затовсті будуть і посадку "зламають".
Я вирішив питання малярним скотчем. Він максимально тонкий і якраз модна попасти в ці мікрони і от тепер все супер)
Ps. У відповіді не можу прикласти фото(
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Сірий
Чудовий чохол, зручно тримати. Ціну свою коштує, в натяг, алє в рідний кєйс влізає
- Переваги:
- Зручність
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Сірий
Захисний чохол.
- Переваги:
- Захищає
- Др.АВідгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Сірий
Чудовий чохол. І як стенд себе гарно показав
Матеріали якісні- Переваги:
- Матеріал, дизайн
- Недоліки:
- Не знайдено
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Чорний
Класний чохол, до цього Steam Deck відчувався в руках надто вільно, тепер по розміру ідеально й не висковзає
- Переваги:
- Якість, можливість поставити Steam Deck вертикально
- Недоліки:
- Не знайшов
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Чорний
Просто восхитительный чехольчик. Высокого качества и один из самых лучших с точки зрения дизайна: без каких-либо вызывающих цветов или вещей, типо держателя повербанков, подставок и тому подобное. Берите не раздумывая.
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Сірий
Товар відповідає дійсності, чудовий якісний бампер який вартує своїх грошей
- Переваги:
- Гнучкий ідеально підігнаний під консоль
- Дар’яВідгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Чорний
Все чудово, доставили швидко, чохол сів як влитий, кнопки тепер натискаються краще, хват став зручнішим, сам по собі чохол приємний на дотик.
Із мінусів тільки те що консоль стає трошки важчою, як на мене прям відчувається, але це і нормально бо чохол сам по собі важить 130 грам, додати вагу консолі і вже майже 1кг тож враховуйте якщо вам стімдек і так дуже важкий без чохла- Переваги:
- Приємний на дотик, хват стає зручнішим, консоль стоїть без підставок
- Недоліки:
- Відчувається наче консоль стала важчою
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Чорний
Сидить ідеально і дуже класно що можна ставити стім дек вертикально без всіляких підніжок