Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Дитяча книга сторінки цікавого "Веселі цифри" (українською мовою) (2000003058877)

Оцінка користувачів 5/5
  • Волчанова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна книжечка для найменших читачів, рухомі елементи тішать дитину дуже

Переваги:
    Рухомі елементи, кольори, текст
  • Влада Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга прекрасна) дитині дуже сподобалась. Яскрава, якісна, чіткі малюнки. Одне задоволення)

• Legenka S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень нравятся эти книги. Качество классное. Деткам очень по душе. Красивые и интересные картинки. А по этой книге учим цифры.

Переваги:
    Отличное качество и познавательные картинки.
  • Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер книжка. Малому подобається дуже нею гратися. А коли почнемо вивчати цифри, буде незамінна, думаю.

• Ирина Т***

цікава книжка.
    Збираємо колекцію

Переваги:
    цікава книжка
  • Роман
    Продавець: Rozetka

Якісно, цікаво, інформативно, як і уся серія. Як на мене, найкращий вибір для діток -+1рік

Переваги:
    Все на найвищому рівні, приємно що українське, а не переклад
  • Ольга М***
    Продавець: Rozetka

Книга дуже сподобалася. По-перше, дуже якісно виготовлена: все, що потрібно, рухається легко і без проблем, немає жодних дефектів. Картон реально товстий і міцний. Щоб щось від книги відірвати, потрібно докласти зусиль. Немає гострих країв, можна спокійно давати користуватися дитині навіть в 1 рік. Рухливі елементи легко рухаються на своїх місцях. По-друге, книга красива, гарно підібрані кольори. Якісний друк. По-третє, з цією книгою дитині реально цікаво вчитися рахувати. Тому рекомендую цю книгу.

Переваги:
    Красива книга, якісна, міцна