- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 2. Колір: Чорний
До этого кабеля перебрал все те что у меня были и даже покупал новый не очень дорогой. Не старта нули. А этот кабель заработал с первого раза просто подключили и все работает) Уже как пол года используем для второго монитора к ноутбуку
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
Єдиний кабель який підійшов для макбука. Не шкодую ні каплі , що переплатив
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 2. Колір: Чорний
все чотко, підтримує 240 герц на 2ка
- Недоліки:
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все супер, кабель надійний, працює добре
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
До фірми дуже лоялен, багато продукції яку я давно використовую, тому і у кабелі був впевнений
- Переваги:
- Міцна оплітка, ззвоні кабель міцний, зроблений якісно. Щодо основного функціоналу не має нарікань, монітор Odyssey G6, працює у 2к 240 гц. До ноуту підключав через thunderbolt, все супер)
- МаршаллВідгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
отличный провод, наверное лучший из тех, что я мог взять по цене-качество. спасибо!
- Переваги:
- все замечательно
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
Ну, я очікував гарної якості але на стільки)
Топ штука, дуже рекомендую- Переваги:
- ВАУ
- Недоліки:
- Треба було брати довший
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
все ок
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 2. Колір: Чорний
Все чудово! Дуже якісний кабель. Доставка швидка. Рекомендую
- Переваги:
- якість, відповідність опису
- Недоліки:
- Алеся М***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
Боялась що не видасть потрібну герцовку, бо це буквально едінственний провід який мені підходить за описом. І дарма нервувала. 4К 200 Hz все працює чудово, ніяких проблем зі з'єднанням. Але зверніть увагу на довжину шнура, можливо комуть не підійде, думала що буде якраз, а вийшло впритик, але це я щось завтикала)
- Переваги:
- 4К 200 Hz
- Недоліки:
- довжина проводу
- Величко Т***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
Взагалі не працює з моїм ноутбуком((
Купила щоб підключити монітор Dell до MacBook Air - і нічого, HDMI працює, цей саме кабель не знаходить
Розчарована((- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не працює
- Хавдій О***
Dell монітори бувають із декількома портами, й DisplayPort інколи треба обрати в меню (Input Source). HDMI міг стояти як «default» і DP не активувався.
- Тарас Р***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дуже була велика надія булана провід, інакше не зміг би підключити PSVR2 до свого ноута. З ним все запрацювало ідееально, через спеціальний Адаптер від Sony.
- Переваги:
- Підключив PSVR2 до ноутбука в якому не було DisplayPort, запрцювало, все супер.
- Недоліки:
- Жодних
- Продавець Aksessoria
Доброго дня! Вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Довжина: 2. Колір: Чорний
Швидко зв'язались та швидко відправили.
Сам кабель відмінний. Якість картинки, в порівнянні, зі звичайним HDMI просто в рази краще. Якщо вам потрібен для макбуку, то тільки цей кабель. Краще брати 2м, бо 1м малувато.- Переваги:
- Якість картинки на моніторі
- Продавець Aksessoria
Доброго дня! Вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування.
- Тарас Л***Відгук від покупця. Продавець: Green Point. Довжина: 1. Колір: Сірий
Кабель чудової якості. Все працює)
Підключитись не відразу вдалось, але декілька маніпуляцій допомогли)
Сподіваюсь, що працювати довгий період часу!- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Швидкість доставки бажає кращого опрацювання, в першу чергу від Rozetka. До продавця жодних претензій!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 2. Колір: Сірий
Кабель несправний. Перевірив і на звичайному ноутбуці з Windows, що підтримує Thunderbolt 4, і на MacBook Pro M4. Просто не відображає зображення; у мого друга такий самий кабель, і проблем немає
- Микола Б***
Підключив монітор до Mac через кілька годин, і все чудово запрацювало.
Ймовірно, макбуку потрібно було оновити якісь драйвери чи ще щось.
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: SE-STORE. Довжина: 1. Колір: Сірий
Брав для MacBook Pro m1, під 4К монітор, дуже якісно та прикольно передає сигнал, щодо герцовки не впевнений чи якісно передається бо тести не проводив. Загалом картинка чітка
Були кілька разів моменти що монітор тухнув і через кілька секунд знову зʼявлявся, але це прям такий артефакт раз на тиждень. Можливо перегрівся кабель, можливо причина в розʼємі маку, це не систематично тому не дуже звернув увагу.
В цілому дуже задоволений якістю пакування, самим кабелем, швидкістю доставки, в цілому не розчарувався в UGreen, все ж дуже гарні аксесуари роблять- Продавець SE-STORE
Дякуємо за Ваш відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 2. Колір: Сірий
Кабель супер, рекомендую!
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 1. Колір: Сірий
Чудовий кабель, підключив новий монік 4к до ноуту. Все працює
Добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! :)
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Трохи протупив, бо думав, що монітор на 144Гц, а потім догледів, що на 75Гц всього, тому поки в повну міру затестити не вийшло.
По іншим моментам особливих нарікань немає, гарний кабель. Доволі масивний коннектор display port - може бути не зовсім зручно, якщо розʼєм на моніторі перпендикуляний і треба близько до стіни ставити. +Він доволі сильно нагрівається під час роботи.- Переваги:
- Тканева оплітка, відносно добре гнучкий, як на свій діаметр
- Недоліки:
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Green Point. Довжина: 1. Колір: Сірий
Чудово працює, якістю задоволений
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Довжина: 1. Колір: Сірий
Качественный кабель, подключил монитор 2К 120Гц 10бит
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Green Point. Довжина: 1. Колір: Сірий
Все супер
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Все як в описі.
Використовую для монітора 320 герц,вивожу зображення з ноутбука.
Все працює без нарікань,дякую.- Ігор М***
Дає 320 герц в Full HD?
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Якість
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Топовий кабель! Був дешевший аналог від vinga, зламався за три місяці користування. А також не підхоплював монітор після увімкнення. Цей справився з задачею
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Купував для підключення Lenovo ThinkPad X1 Gen9 до монітора ASUS ProArt Display 5K PA27JCV. Отримав бажаний 5K в 60Гц в Linux.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Топ!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Норм тєма. В кого були проблеми потипу HDMI - ТВЧ при підключенні шнура "HDMI-HDMI" від ноутбука/ПК до моніторів (десь діаметром більше за 28", а в моєму випадку - 34"), цей проводок в принципі цю проблему вирішує. Правда через нього все одно обмежений функціонал по деяким параметрам, але потужність і герцовку він не понижує, це кайф. Однозначно рекомендую
- Переваги:
- Зробив мене трошки щасливішим
Сам шнур в цілому теж якісний - Недоліки:
- Поки не виявив
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 2. Колір: Сірий
Як завжди все просто супер! В мене усі кабелі від Ugreen жодних нарікань. У 4К видає заявлені 240Hz . Виглядає достойно! Задоволений на всі !
- Переваги:
- Якість, відповідність характеристик, вигляд.
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: SE-STORE. Довжина: 1. Колір: Сірий
Очень качественный и удобный кабель. Макбук эйр м2 выдает 120 гц на 2к мониторе, то что я и ожидал.
Продавцу респект, за быструю отправку- Переваги:
- Качественный провод, идеальная передача 120гц, 2к, HDR
- Продавець SE-STORE
Дякуємо за Ваш відгук!
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1. Колір: Чорний
Гарний кабель
- Переваги:
- Працює
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Green Point. Довжина: 1. Колір: Сірий
Чудова якість кабелю. Думав що буде 144Гц оскільки на моніторі версія дисплей порту 1.2, але на диво отримав всі 180Гц. Також варто зазначити що працюють інші функції монітору такі як g-sync (по HDMI не працювали). Рекомендую.
- Переваги:
- Якість та відповідність опису
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1. Колір: Чорний
Підключив мак бук до 2к 180 фпс монітору від самсунг. Все працює добре
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Все працює дякую)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: AKula Shop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Підключав спочатку свій MacBook pro на M1 pro, зараз підключаю MacBook pro M3 pro до монітору Samsung odyssey G9 с роздільною здатністю 5120x1440 і 240гц, все літає без проблем, чудовий кабель, єдине хотілося б ще більш довгу версію. Як мінімум для Маків всім рекомендую.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Покупал для подключения к адаптера PlayStation VR2 для ПК к ASUS TUF Gaming A15 FA507NV. Все заработало как надо.