Відгуки покупців про Водонепроникний рюкзак Music з USB-світиться в темряві чорний
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорний
Купувала ще 14.02.24... і як не дивно він досі живий, тільки на 1 лямці зламався пластик, але ми його замінили на метал. За таку ціну, має право на життя. Але, максимальне навантаження на нього було 4 кг. Всі шви і блискавки досі заводські і живі.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Для мене не має
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний
Дякуємо,замовлення прийшло швидко,товар співпадає опису!
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за довіру до нашого магазину та високу оцінку нашої роботи та товару!
- Ганна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Чорний
Непогана якісь. Легкий. Багато відділень
- Марішка О***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний
Супер спасибо большое
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний
На перший погляд все добре. Побачимо як буде в користуванні в школі.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Артем Х***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний
Приехал через пару дней,пока что кажутся ненадежными слегка ползунки застёжки,но время покажет)
- Валера К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорний
це не рюкзак. торба на вигляд рюкзаку.
- Переваги:
- Недоліки:
- немає спинки, дуже поганий пошив, це навіть не копія рюкзака. це породія на рюкзак
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорний
Непоганий
- Переваги:
- Тканина хорошої якості
- Недоліки:
- Рюкзак геть не світиться в темноті.
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас! Дякуємо вам за зворотній зв'язок! Він світиться йому просто треба світло для заряду, цей матеріал заряджається від світла і потім він в темряві світить!
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорний
Фігня повна
- Переваги:
- Ні одного
- Недоліки:
- Не відповідає дійсності опису зовсім
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE
Товар на фото виглядає на багато краще, малюнок не світиться як обіцяли (тримали на яскравому світлі і 10хв і 20хв не працює), дуже слабкі замки, на двох додаткових кишенях взагалі розійшлись (в такому вигляді були одразу як тільки відкрили посилку, якщо відкрити та закрити то зійшлись але чи на довго)
На бокових кишенях для пляшки, немає додаткового кріплення як на фото, просто з одного боку прикріплені пластикові гачечки які немає до чого кріпити з іншого боку, (або так і є або дуже схоже на брак) на всіх шлейках вилазять нитки потрібно підшивати вручну бо розпустяться після одного використання. Вихід з середини для шнура просто прорізаний лізуть нитки та і взагалі не акуратно і виглядає жахливо. І прийшов товар в розібраному вигляді всі ручки шлейки і тд потрібно збирати самому. Ціна звісно не така й велика але якісь взагалі не сподобалась навіть за таку ціну. На жаль..- Переваги:
- Великий, поміститься багато речей
- Недоліки:
- Слабкі замки, якість така собі, не світиться малюнок
Відповідність вказаним розмірам
Не відповідає
- Продавець NEOLINE
Добрий день, Оксана! Дякуємо за відгук. Просимо вибачення, за доставлені незручності. Протягом 14 днів з моменту отримання Ви можете повернути товар, якщо Вас не влаштовує. З повагою компанія NEOLINE.