Відгуки покупців про Перехідник живлення Lucom IEC(World)-(C14) F/M адаптер чорний(62.01.3126)

Оцінка користувачів 3.25/5
на основі 4 відгуки
  • Alex

5 (отлично)

• Александр К***

Проблему вирішено

Товар явно бракованный. Качество на 3-

Переваги:
    Недоліки:
    Гнутые контакты. Нужно вытягивать плоскогубцами
    • Продавець  LUCOM

Так у останній партії попадались перехідники із дещо зігнутим контактом землі. Це легко виправляється і дефектом рахуватись не може. Якби знали, то виправили б самі. Дякуємо за розуміння.

• Лісний В***

Проблему вирішено

Замовив 2, прийшов 1, списалось як за 2, перехідник треба був сьогодні тому забив на 86 гривень. (на скрінах є списання новою поштою 191, але накладна на 86 на 1 перехідник)
    Підтверджую що вилки трохи криві і просто там не залазять на кабель.

• Продавець  LUCOM

Дякуємо за телефонну розмову. Вибачте за прикру помилку. Недостачу вислали Вам за наш рахунок Новою Поштою. ТТН 20450613973184

• Влад Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: LUCOM

Замовив відразу дві одиниці, але пару контактів були криві в обидвох випадках. Відповідно використати їх було неможливо. Прийшлось відгинати їх власноруч (що не рекомендую робити іншим).

Залушу фотографії, щоб було більш зрозуміло. Перевірте будь ласка інші перехідники

Переваги:
    Швидка доставка, нормальні матеріали
    Недоліки:
    Брак партії
    • Продавець  LUCOM

Дякуємо за інформацію. Ці перехідники ми продаємо сотнями. Ваш випадок є першим в нашій практиці. Можливо це пошкодження було отримане при транспортуванні перевізником (таке зустрічається).