Відгуки покупців про Сумка жіноча Coach Signature Monogram Mini коричнева

Пакування теж
    Бірки на місці

• Катерина К***

Оказалась паленая

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Оригінал, всі шви рівні! Рекомендую!

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Це просто топ! Прийшла вчасно, дуже якісна, всередині все прошите, ніяких дефектів немає. Запаху немає.

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Чудова сумка, як добре, що не прислухались до попередніх відгуків.
    Запаху не має. Оригінал 100%, всі документи є, пильник є, штрихкод перевірили на офіційному сайті, все співпадає. Всередині всі бірки з тісненням прошиті. Дякую розетці за таку знижку.

Переваги:
    Оригінал 100% супер знижка
    Недоліки:
    Не має!

дякуємо вам за замовлення!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Фейк! Дуже розчарована, сумка мала сильний специфічний запах, в деяких місцях видно як висять нитки, Одразу було зрозуміло, що це не оригінал

Недоліки:
    Фейк
  • Лариса З***

фейк

• Наталья Г***

Хотіла замовити цю сумку,ви пишете що це не оригінал,а по чому ви визначили,що це підробка?

• Лариса З***

Наталя, я її замовила і оглянула. Вже з першого погляду через пакування ( всього навсього прозорий кульочок)було зрозуміло але я таки оглянула. По-перше вона смердить, по-друге не всі тиснення відповідають, та й колір фурнітури більш жовтий..... вже навіть штрихкоди розшифровувати і співставляти не потрібно було

Добрий день,це оригінал,бірка сканується через додаток,фурнітура фірмова,в середині фірмова шкіряна бірка.Також маємо інвойс про замовлення!