- Віталій Х***Відгук від покупця. Продавець: Buymil
Нормальна щітка за свої гроші Брав для себе, бо незручно було нормально дістати спину в душі. Ручка довга, легка, нічого не ковзає. Щетинки не жорсткі, але миє добре. Користуюсь регулярно - все ок, не розсипалась і не поламалась. Простий і реально корисний варіант для душу.
- Переваги:
- Гарна, легка
- Продавець Buymil
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Buymil
Користувався щіткою лише один раз. Після миття просто махнув нею, щоб струсити воду, і в цей момент ручка тріснула посередині буквально під власною вагою. Жодних сильних згинань, ударів чи надмірного навантаження не було.
Конструкція виявилась дуже слабкою: ручка надто гнеться навіть при звичайному використанні. Складається враження, що матеріал або занадто тонкий, або має виробничий дефект. Для товару за таку ціну якість відверто погана. Не рекомендую.- Продавець Buymil
Добрий день, пане Василю.
Дякуємо за Ваш відгук і шкодуємо, що у Вас виникла така ситуація. Ми завжди ретельно перевіряємо товари перед відправкою — щітки проходять тестування на міцність, і під час перевірок вони витримують навіть інтенсивні навантаження. Тому випадок, який Ви описали, виглядає як поодинокий і нетиповий.
Ручка щітки має цілісну конструкцію та розрахована на стандартне використання без надмірного згинання або різких рухів. Ймовірно, під час експлуатації було створено нетипове навантаження на конструкцію, через що виникло пошкодження.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Buymil
Слишком гнется и плохая губка верните деньги вообще сломалась
Дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що у вас склалося негативне враження від використання товару
Дана щітка має гнучку конструкцію, яка розрахована для комфортного використання по вигинах тіла.
Згідно з наданими фото, така поломка можлива лише при значному механічному навантаженні або неправильному використанні. Звичайне побутове застосування не призводить до подібних пошкоджень — щоб виріб зламався навпіл, на нього має бути застосовано суттєвий тиск або різке фізичне навантаження.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Buymil
Щітка зручна за рахунок довгої ручки, скрабує добре, після душу шкіра чиста і ніжна на дотик, зі своєю задачею справляється тож задоволена покупкою!
- Переваги:
- довга ручка, зручність у використанні, добре скрабує шкіру
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Buymil
Щиро дякуємо Вам за такий приємний та детальний відгук! Дуже раді, що щітка Вам сподобалась і добре виконує свою функцію
Будемо раді Вашим новим замовленням!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Buymil
Ручка гнется, пользоваться неудобно, трет плохо, массажирует плохо
- Недоліки:
- Слишком мягкий материал
- Продавець Buymil
Дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що масажна щітка не виправдала ваших очікувань. Ми завжди прагнемо, щоб товари були зручними та якісними у використанні.
Ваші зауваження щодо матеріалу та зручності ми врахуємо для подальшого вдосконалення асортименту. Сподіваємось, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.
- Суворова А***Відгук від покупця. Продавець: Buymil
Купила цю двосторонню щітку-мочалку - це просто знахідка! Вона зручна у використанні, легко тримати в руці, а завдяки довгій ручці можна без проблем дістати спину. Одна сторона чудово очищує шкіру, а інша — робить приємний масаж, після якого тіло ніби оновлюється.
Матеріал приємний на дотик, не ковзає й не має неприємного запаху. Після використання легко миється й швидко висихає.
Дякую продавцю за товар- Переваги:
- Зручна у використанні