Відгуки покупців про Відлякувач мишей та гризунів в розетку від щурів електромагнітний прилад апарат електро електричний пастка для мурах тарганів в будинку Pest Repeller

Код:  487019244
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Анастасія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: HUB316

Дуже ефективна річ. Можу рекомендувати.

• Продавець  HUB316

Дякуємо Вам за відгук і рекомендацію. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.)

• Марія Р***

Погане пакування товару.

Переваги:
    Не виявлено.
    Недоліки:
    Пакування товару не витримало перевезення, товар отримала в поштоматі пошкоджений, викинуто в сміттєвий бак. Потрібно краще пакувати товар.
    • Продавець  HUB316

Доброго дня. Щоб ми могли розібратися, будь ласка, надішліть фото пошкодженого пакування та самого товару.

• Антон Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HUB316

Минулого року брав аналогічний відлякувач. На цілу хату потрібно 2 штуки, бо там де він включений, мишей не чутно а в другій половині шарудять. Докупив собі ще один.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    На хату треба дві штуки
    • Продавець  HUB316

Дякуємо за відгук!
      Раді, що пристрій виправдав ваші очікування і добре справляється зі своїм завданням.

• Анастасія Я***

Всё понравилось. Спасибо.

Переваги:
    Быстро отправили
    Недоліки:
    Пока не вижу
  • Степан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: HUB316

Відлякувач працює нормально. Миши шаруділи вночі і заважали спати. Вже стало тихо. Поки що мишей не чути)))

Переваги:
    Мишей нечути
    • Продавець  HUB316

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що відлякувач вже дав результат і допоміг позбутися нічного шуму. Нехай і надалі забезпечує спокій та комфорт у Вашому домі!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: HUB316

Вирішив купити даний прилад і подивитись принцип його дії, як виявилося всередині плата на якій розміщено 3 світлодіоди, два з них будуть світитись по черзі коли прилад увімкнений, третій буде світитись при натисканні на кнопку.

Не купуйте, це обман

Переваги:
    Недоліки:
    Обман, всередині плата і 3 світлодіоди
    • Продавець  HUB316

Дякуємо за ваш коментар. Звертаємо увагу, що у відгуку немає конкретних причин, які б пояснювали таку низьку оцінку товару. Ви лише описали будову пристрою, без згадок про його несправність чи невідповідність заявленим характеристикам. При цьому більшість наших клієнтів задоволені роботою цього приладу та відзначають його ефективність.