- Вячеслав А***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Кріплення просто жахливе, взагалі не тримається. Одна з ручок кріплення приварена на перекос тому ледь совається. Я розточив отвори під ручки, стало ходити краще, але там пружини яки взагалі не тремать саму пусту корзину. Пази кріплень замалі, їх теж довелося розточувати, але і це не врятувало. Цю корзину доведетсья жостко прикриплювати або стажками або ременями і забути про механізм бистрого знімання заради якого я її покупав. Тому краще б взяв в 2 рази дешевшу з жостким кріпленням.
По фарбі - це теж жах. можна здряпати нігтем без зусиль
Дуже не рекомендую купляти цю корзину.- Переваги:
- Стильний
- Недоліки:
- Не тримається
- Elen G***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
получила очень быстро, фиксируется 4-я пружинными лапками. пока несла домой за ручку, поцарапала ручкой коринку, дома попробовала ногтем, краска слазит легко.
- Переваги:
- красивая и эргономичная
- Недоліки:
- слабая краска, сдирается ногтем.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Їжжу вже кілька днів до 50 км. на день по дорогах різної якості, корзиною задоволений. Кріпиться широкою частиною перпендикулярно до колеса, зниженним боком під седло. Кріплення — щось на зразок тисків на пружинах с обох боків, на кінцях тисків пластмассові зачепи, що обіймають боки багажника. Корзину легко кріпити і знімати за необхідності, справа кількох секунд. Але кріплення трохи «гуляє»: корзина може зміщатися вперед-назад ппо багажнику при трясінні велоспеда. Тому закріплюю ії додатково тросиком с гачками (понад широкими боками корзини) — так вона досить міцно тримається і вантаж додатково страхується, щоб не вилетів на якомусь бугрі. Кладу в неї досить великий рюкзак.
- Переваги:
- Зручна, вмістка, легка, швидко кріпиться.
- Недоліки:
- Кріплення могло би бути трохи жорсткіше
- СергейПродавець: SportStoreOne
Напишите в размерах какая длина, ширина и высота. Даете размеры, но не понятно где-что.
- SportStore
Размеры: ширина 41см x довжина 31 см x висота 17,5см