Відгуки покупців про Рюкзак переноска для кота кішки собаки домашніх тварин до 8 кг з віконцем прозорий котячі рюкзаки для переноски перенесення котів кішок маленьких собак зелений (002277)
Є в наявності
- Марічка С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Зелений
Котику подобаєця бо вона все бачить
- Переваги:
- Зручно перенести котика
- Продавець ЗооТорг
Марічко, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що рюкзак так сподобався Вам та Вашій киці, комфортних та цікавих Вам прогулянок!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Зелений
Хороший варіант для переноски.
- Продавець ЗооТорг
Марино, дякуємо за покупку та відгук! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Зелений
Чудовий рюкзак. Приїхав швидко, без пошкоджень. У Березні моє кошеня потребувало лікування, тому дуже багато їздили з однієї клініки в іншу. Також, коли везли донора в цій переносці (старша кішка 1,5 року, десь кг 3-4 здається), вона помістиламя там добре (для неї рюкзак був як раз по розміру, щоб над нею ще залишалося місце). Мені такий тип переноски набагато зручніший, бо руки вільні (щоб тримати телефон чи інші речі) і рівномірне навантаження на плечі. Старша киця була доволі важкою, тому цей рюкзак - мій рятівник
- Переваги:
- Ціна, якість, швидка доставка
- Продавець ЗооТорг
Ірино, дякуємо за таку щиру історію та високу оцінку якості нашого рюкзака! Неймовірно раді, що він допоміг Вам у стресових ситуаціях і виявився містким та зручним для обох котиків. Дякуємо, що обираєте комфорт для себе та своїх хвостиків. Здоров'я вашій пухнастій родині!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Для мого котика, який 4,5 кг виявився не зручний, дно м'яке і ще сам рюкзак жахливо пахне хімкою, навіть після прання, довго вивітрювали але запах лишається, не рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Світлано, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що рюкзак не виправдав ваших очікувань і завдав незручностей вашому котику. Усі матеріали проходять сертифікацію, проте новий виріб після виробництва та транспортування в закритій упаковці дійсно може мати специфічний запах, який зазвичай швидко вивітрюється. Переважна більшість інших покупців не виявляли цих недоліків, що підтверджують 400 + позитивних відгуків. Перепрошуємо за негативний досвід та бажаємо Вашому котику лише комфортних подорожей!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Все ок!
- Продавець ЗооТорг
Наталія, щиро дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що рюкзак виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням та безпечних Вам подорожей!
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Дуже сподобався. Стильний, легкий,удобний!!!
- Переваги:
- Гарний
- Продавець ЗооТорг
Людмило, дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Ми задоволені, брали для переїзду
- Продавець ЗооТорг
Юлія, велике дякую, що поділилися враженнями! Переїзд — це завжди хвилюючий процес, і нам надзвичайно приємно, що наш рюкзак допоміг зробити його комфортнішим. Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- Колодницкий Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
те що я очікував, як раз для мого кота
- Переваги:
- Прийшов цілий, швидко
- Продавець ЗооТорг
Микола, дякуємо за покупку та відмінну оцінку! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці!
- Омельяненко Ю***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Зелений
Рюкзак чудовий! Якість на висоті! Рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Юліє, дякуємо за зворотний зв'язок! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені покупкою. Нехай рюкзак служить Вам довго та приносить лише задоволення у кожній поїздці чи прогулянці!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Зручний, відповідає опису, єдине, задня стінка мʼяка, згинається якщо рюкзак стоїть на якійсь поверхні, тоді коту незручно. А якщо на плечах то норм.
- Продавець ЗооТорг
Ольго, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що рюкзак виявився зручним для Вас. Хочемо зазначити, що ця модель спроектована з м'якою анатомічною спинкою саме для комфорту Вашої спини під час носіння. При цьому сама спинка має вбудований жорсткий каркас, а для додаткової стійкості та жорсткості конструкції, коли рюкзак стоїть на поверхні, обов'язково використовуйте твердий коврик, який йде в комплекті (його потрібно покласти на дно). Бажаємо Вам та Вашому котику лише приємних та комфортних прогулянок!
- ася к***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Дякую. Песику дуже сподобалась переноска рюкзак.
- Продавець ЗооТорг
Велике дякуємо за зворотний зв'язок і таке чудове фото вихованця! Раді, що улюбленцю комфортно у новому рюкзаку. Користуйтеся із задоволенням.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Дуже сподобався рюкзак. Виглядає добротно, матеріали якісні, форму тримає чудово. Всередині достатньо місця, коту комфортно. Окремо сподобалося, що рюкзак не деформується під час носіння. Загалом покупкою задоволена, хороший варіант для поїздок і прогулянок.
- Продавець ЗооТорг
Оксано, велике дякуємо за покупку та високу оцінку нашого рюкзака! Дуже раді, що Вашому котику затишно й просторо всередині, а Вам зручно під час носіння. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам легких доріг та чудових прогулянок!
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Зелений
котик весит 4 кг 500гр и ему там мало места о каких 8 кг идет речь
- Переваги:
- не каких
- Продавець ЗооТорг
Тетяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що рюкзак не виправдав Ваших очікувань. Понад 400 відгуків підтверджують: абсолютна більшість покупців повністю задоволена цим рюкзаком, а їхні улюбленці вагою до 8 кг почуваються в ньому комфортно та безпечно. При замовленні кожен клієнт має можливість перевірити, приміряти та оцінити габарити виробу безпосередньо при отриманні і якщо не підходить можно відмовитися від замовлення. Щодо термінів доставки — Ви маєте рацію. Наразі є затримки з боку логістичної компанії, про що ми обов'язково попереджаємо кожного покупця перед відправкою. Приносимо вибачення за незручності!
- Татьяна Т***
да говорили от 7 дней до 10 дней доставка но не 14 дней
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Купувала для кота вагою 6 кг, залишилася дуже задоволена. Рюкзак просторий, добре тримає форму, нічого не провисає. Матеріали якісні, усе акуратно зроблено. Коту всередині комфортно, а мені зручно носити на спині. За свої гроші чудовий варіант, рекомендую.
- Продавець ЗооТорг
Софія, дякуємо за відгук, високу оцінку та рекомендацію! Раді знати, що і Вам зручно носити рюкзак, і котику всередині просторо та затишно. Користуйтеся із задоволенням та комфортом! Завжди раді новим замовленням.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Неякісний, з дешевих ненадійних матеріалів, які мають стійкий запах дешевого пластику. Спинка, дно і прозора передня частина не мають жорсткості, під вагою кота 2,5 кг рюкзак провисає, дно взагалі не тримається горизонтально. Незручно і коту, і тому, хто його несе. Як не пробували, не вдалось ніяк успішно його підлаштувати, щоб кіт міг сидіти чи лежати там зручно, тому так і не використовується як переноска.
- Переваги:
- Недоліки:
- Низька якість матеріалів, неможливість використання за призначенням.
- Продавець ЗооТорг
Марина вітаємо! Дуже шкода що вам не підійшов рюкзак. Все що ви перерахували у відгуку, переважна більшість інших покупців не виявляли, що підтверджують 400 + позитивних відгуків. Інші покупці використовують цей рюкзак з тваринками від 2 до 8 кг і все добре, всі задоволені. Можливо вам та вашому улюбленцю підійде інша модель переноски, яка задовільнить всі ваші потреби та побажання. Звертайтесь, будемо раді допомогти.
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Дуже задоволена рюкзаком для котика, легкий, коту в ньому зручно, сидів роздивлявся навколо.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ЗооТорг
Ларисо, дякуємо за відгук! Тішимося, що рюкзачок сподобався, а прогулянка з улюбленцем пройшла з цікавістю. Дякуємо, що обираєте нас для комфорту Ваших улюбленців!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Дуже задоволена рюкзаком-переноскою для кішки! Якість чудова, виглядає міцним і надійним. Кішці всередині комфортно, достатньо місця, хороша вентиляція. Зручно носити. Окремо сподобався гарний дизайн — виглядає стильно та акуратно. Покупкою дуже задоволена, однозначно рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Нам дуже приємно, що рюкзак так сподобався за якістю та дизайном, комфортного користування Вам та Вашій киці!
- Юля З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Все супер Рюкзак нам сподобався, дуже зручна і якісна річ за доступною ціною. Дякую за оперативність і гарний сервіс
- Продавець ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Такий зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям впевнитися, що рюкзак якісний та доступний, а замовлення буде передано на відправку якнайшвидше!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Все добре, легка, хороша переноска. Дякую.
- Продавець ЗооТорг
Олено, дякуємо за довіру та високу оцінку нашого рюкзака! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Нехай кожна поїздка чи прогулянка з Вашим улюбленцем буде максимально комфортною та затишною!
- ОЛЕНА Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Отримала рюкзак і віконце зламане, тріснуте в правому ниж кутку , це провина НП.
Але продавець , обміняв рюкзак, за що я і киця дуже вдячні
Киця сама залізла в рюкзак і спить там- Переваги:
- Зручний, доступний по ціні
- Продавець ЗооТорг
Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук та таке неймовірно миле фото! Нам дуже прикро, що через службу доставки виникла така ситуація, але ми завжди робимо все можливе, щоб наші клієнти отримували лише позитивні емоції. Нехай рюкзак дарує Вам обом лише затишок та безпеку під час подорожей!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Доброго дня! Дуже задоволені товаром. Рюкзак приїхав вчасно, завдяки компетентності та професіоналізму менеджера. Щира рекомендація.
- Переваги:
- Зручний, місткий, надійний рюкзак для кішки.
- Продавець ЗооТорг
Олено, дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями від покупки. Раді, що рюкзак Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Котам сподобалось
- Продавець ЗооТорг
Анно, дякуємо, що поділилися відгуком. Дуже раді це чути! Нехай кожна поїздка приносить лише задоволення!
- Алина В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Класний наплічник, зручний, кіт 5 кг помістився спокійно.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Трохи є запах, але за пару днів думаю вивітриться.
- Продавець ЗооТорг
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок, раді, що рюкзак Вам сподобався та підійшов для Вашого котика! Щодо запаху, - рідко, але може бути незначний фабричний запах нового товару, але він досить швидко вивітрюється!
- Руслана Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Задоволена покупкою
- Переваги:
- Зручний у користуванні і киці все видно
- Продавець ЗооТорг
Руслана, щиро дякуємо за покупку та позитивний відгук. Нам неймовірно приємно, що рюкзак сподобався і Вам, і Вашій киці. Нехай кожна Ваша спільна подорож буде цікавою та комфортною!
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Зручний,вже пройшов опробацію,задоволена,що купила!
- Переваги:
- Якісний,зручний
- Продавець ЗооТорг
Ольго, дякуємо за відгук. Раді, що Ви задоволені вибором. Нехай кожна наступна мандрівка з Вашим улюбленцем у цьому рюкзаку буде такою ж легкою, комфортною та приємною!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Гарне обслуговування, крута якість рюкзаку та ціна
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, дякуємо за відгук! Раді, що рюкзак та сервіс Вам сподобалися. Нехай служить довго та тішить на кожній прогулянці.
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Добрий день, все чудово
- Продавець ЗооТорг
Вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що рюкзак Вам сподобався та підійшов для Вашого улюбленця, приємного користування!
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Сірий
Класний рюкзак-переноска, залишилася задоволена. Якість хороша, тканина міцна, замки надійні. Прозоре віконце дуже сподобалося котикам їм було цікаво дивитися навколо. Всередині достатньо місця, вентиляція хороша. У мене туди без проблем помістилися два котики. Нести зручно, навіть під час довшої прогулянки. Загалом покупкою дуже задоволена, рекомендую.
- Переваги:
- Влізло два кота відразу
- Продавець ЗооТорг
Марино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі неймовірні рекомендації! Нам дуже приємно, що рюкзак так Вам сподобався, а для Ваших котиків прогулянки тепер більш цікаві та комфортні!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Рюкзак дуже зручний, кіт не стресує йому комфортно після поєзди вилазить не хоче )))
Рекомендую!)- Переваги:
- Зручний
- Продавець ЗооТорг
Олено, дякуємо за покупку та відмінну оцінку! Користується із задоволенням!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Дуже зручний для поїздок до ветеринара чи подорожей. Для дорослої кішки місця достатньо. І господарю, і тваринці комфортно. Із задоволенням ходимо на прогулянки)
- Продавець ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що рюкзак зручний в користуванні для Вас та Вашої киці!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Чудовий рюкзак, прийшов дуже швидко.
Дякую вам за оперативність.- Переваги:
- Дуже зручний
- Продавець ЗооТорг
Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі теплі рекомендації! Такий зворотній зв'язок цінний для нас, користуйтесь із задоволенням!
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Супер. Дуже зручний та гарної якості. Швидка доставка, дякую за допомогу менеджерам. Вже протестувала, коту сподобався, хоча зазвичай із переноски намагався вирватись, а в рюкзаку сидів спокійно не нервуючи.
- Переваги:
- Легкий і зручний
- Продавець ЗооТорг
Алло, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок! Дуже приємно, що рюкзак Вам сподобався та підійшов за розміром для Вашого котика, користуйтесь із задоволенням!
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Гарний рюкзак
- Продавець ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що якість товару відповідає Вашим очікуванням, користуйтесь із задоволенням!
Большое спасибо , что Вы смогли в такое тяжелое время доставить такой замечательный товар- рюкзак для кошечки, которую я забрал с улицы! Желаю Вам много хороших и довольных клиентов!
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та порятунок киці! Нам дуже приємно, що рюкзак буде першою переноскою для Вашої Принцеси, комфортних та цікавих Вам прогулянок!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Дуже сподобалася, зручна та практична.
- Продавець ЗооТорг
Сергію, дякуємо за покупку та відгук! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці!
- Віта Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 33 x 26. Колір: Чорний
Можливо рюкзак і непоганий, але прийшов брудний і погнутий. Як би не потрібен був терміново, то б повернула назад.
- Переваги:
- Недоліки:
- Погнутий пластик.
- Продавець ЗооТорг
Доброго дня! Нам прикро, що Ви отримали рюкзак у такому стані. Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою, тому, скоріш за все, пошкодження та забруднення виникли під час транспортування.
Ми цінуємо кожного клієнта і завжди намагаємося відправляти замовлення в ідеальному стані. Приносимо вибачення за роботу служби доставки. Менеджер зв'язався з Вами для вирішення ситуації.