Відгуки покупців про Гель (4 шт) від тарганів Адвион Syngenta Advion 30 мл (заводське пакування)
Є в наявності
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Не працює. Підробка. Більше двох тижнів пройшло. Як бігало пару тараканів, так і бігають. Раніше цей засіб навіть у сусідів тарганів травив. А це фігня якась.
- ЄваВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Схоже, оригінал. На наступний день вже дуже помітний ефект, від інших гелів ефекту майже не було
Ми є офіційним дистриб’ютором від Syngenta в Україні.
Купуючи у нас ви отримаєте 100% оригінальний продукт. З повагою, інтернет магазин ФорсМажор.
Гарного дня!
- Крістіна Д***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Очень я бы даже сказала суперовое средство, вечером намазали на бумажки,на утро валяються вверх ногами дохлые. Ни одни Рейдовские ловушки не справлялись.
Очень рекомендую это средство, и продавца. - ИванВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Бесполезный, тараканы игнорируют полностью, никуда не делись
- Продавець ФорсМажор
Вітаємо. В нас оригінальний гель, так як являємся офіційним дистрибʼютором. З ваших слів, якщо гель не працює, то це питання не до гелю, а до вашої ситуації та правильність використання.
- Смуженко Ю***
Он не сразу всех наповал поражает за один день. Я когда то пользовалась. Нужно набраться терпения,мне понадобилось недели 2 точно. Вот каждое утро захожу и 2-3 шт вверх лапками лежат,шевелят ими еле-еле... я их на совок и в унитазНо зато потом 6.5 лет ни единого не было...
- рома С***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Сегодня попробовал жду результат
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Оригинал ! СПАСИБО!
- Альона Ф***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Мої батьки боролись з тарганами іншими засобами безрезультатно.Завдяки інтернету знайшла назву цього гелю і вирішила замовити. Після використання гелю,з першого разу на ранок було багато мертвих тарганів.Вони не очікували такого результату.Він дійсно дієвий! Також економне використання.
- Переваги:
- Швидко діє.
- Недоліки:
- Не помітили.
- Продавець ФорсМажор
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Супер, дякую! ))
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Ефективний засіб
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Вперше за 3 роки щось допомогло,замовила 2 шприця,але так як за 3 роки їх нажаль наплодилось то 2 шприця виявилося мало,замовлю ще один...
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Вечером нанес штук 8 полосок по сантиметра , утром 20 штук валялись дохлыми, как на фото. Все съели . уже доволен. Еще пару раз ночью нанесу. Работает точно , рекомендую.
- Переваги:
- Едят его тараканы с аппетитом , убивает их. Средство работает )
- Недоліки:
- Цена, но оно того стоит
- Продавець ФорсМажор
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Схоже що це на тарганів діє.
Недешево, але тут сперечатися не думаю що доречно.
Щодо обслуговування та швидкості доставки: то тільки- Переваги:
- Круто от і всі переваги
- Недоліки:
- Точно можу сказати що з одного разу
ефект знищення поголів'я тарганів досягти не вдається.
Але не будемо зупинятися на досягнутому, якщо вже вдалися до цього засобу то його і треба використовувати .
- Продавець ФорсМажор
Гарного дня!
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Це самий ефективний препарат на мою думку
- Переваги:
- Зручний у використанні
Гарного дня!
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Є результат, але треба повторювати
- Переваги:
- діє
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Продавець ФорсМажор
Гарного дня!
- Мирослава П***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже якісний гель. Відправили швидко, з своєю задачею справляється чудово! Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, ефективність
- Продавець ФорсМажор
Дякуємо за відгук. Наш магазин ФорсМажор, являється офіційним Дистрибʼютором продукції Сингента. Завжди раді допомогти.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Поки що саме дієвіше в з того що я використовував проти тарганів
- Продавець ФорсМажор
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Все пришло гарно упаковане, до кожного шприця товкач і носик поклали, про ефективність нічого не можу сказати , беремо профілактично поновлювати, але вже 8 років в комунальній квартирі без тарганів, вважаю, говорить усе про цей гель
- Переваги:
- Діє швидко і дуже довго
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Найкращий засіб
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Найкраще, що діє на тараканів. Єдиний засіб, який допомагає позбутися тарганів в « Хрущьовках».
- Переваги:
- Дієвий
- Софія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
продавець хороший. зателефонував, уточнив. відправив в той же день. результат гарний, вже на наступний день після нанесення прийшлось вимітати з полу дохлих тарганів, бо вони ідуть на світло коли вмирають. будьте до того готові!))
- Переваги:
- швидка відправка, швидка дія препарату, гарний продавець, гарний товар
- Продавець ФорсМажор
Дякуємо за відгук.
Ми є офіційним дистриб’ютором Syngenta в Україні.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб подіяв, десь через тиждень застосування таргани майже зникли!
Дуже раджу!- Продавець ФорсМажор
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Гарний засіб. Знищує тарганів але вони досить швидко (3-5 днів) знову з"являються. Можливо не дуже повезло з датою виготовлення - отримав засіб, виготовлений чи в квітні чи в січні 2024 року, а зараз травень 2026 року. Інструкції повністю дотримувався.
Навіть по відгуках професійних фахівців, які казали - що діє дуже ефективно - зрозуміло, що мабуть щось не зовсім так працює ...- Переваги:
- знищує тарганів
- Недоліки:
- вони знову з"являються
- Продавець ФорсМажор
Вітаємо. Таргани зʼявляються, тому що є для них лаз в ваше приміщення від сусідів. Також, під час використання гелю, рекомендуємо перекрити ці лази. Якщо потрібна детальна консультація- звертайтесь
- Вадим Л***
Дякую.
Будемо ще замовляти засіб, десь за декілька місяців. Якщо буде трохи пізніше дата випуску - хоча б 2025 рік - було б чудово
Повністю ізолювати квартиру - не вийде - будинок 1964 року, хрущовка, ще й прильот був в сусідній будинок чотири місяці тому, саме після прильоту різко збільшилась кількість - багато мікротріщін.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Неймовірно ефективний гель, єдиний який знищує тарганів! Через 3 дні та до цього часу не побачила жодної особини. Ефект дуже помітний, протягом довгого часу не могла позбутись від тарганів усіми відомими способами. Результат вражаючий, рекомендую!
- Переваги:
- Ефективно та комфортно, не наче шкоди для людей
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Чудово справляється з
тарганами, результат видно швидко- Продавець ФорсМажор
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Пустая трата денег не работает
- Переваги:
- Недоліки:
- Не работает
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Рекомендую!!!
Таргани здихають це неймовірно просто стільки років нічого не допомогла а тут очікування здійснилися.- Переваги:
- Дійсно працює
Ми являємось офіційним дистриб’ютором продуції Syngenta в Україні.
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже ефективний і зручний засіб.
- Переваги:
- Економічний; довгий термін зберігання, що дозволяє використовувати шприц за потребою. Не має запаху, не токсичний для домашніх тварин. Можна наносити безпосередньо в місця скупчення комах.
- Недоліки:
- Дорогий, але вартий того.
- Продавець Shop PEST CONTROL
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Будемо раді бачити вас знову!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Що можу сказати, цей гель магічний... Він дуже швидко прибирає тарганів, підмітали прямо з підлоги, деякі як п'яні були. Вже пройшло 6 днів, не бачила більше великих, тільки маленькі були! Після повторного використання зовсім пропали. Треба ще через 14 днів зафіксувати прогрес
- Переваги:
- Працює , ціна не велика , більше витратите на спреї
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Все доьре, доставка швидка, таракани вже почали дохнути (друга доба після обробки)
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже дякую!!!!! Все працює!!!! Дуже допомогли!!! Всім пропоную цей засіб))
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Продавець Shop PEST CONTROL
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Два дні минуло відтоді як нанесла гель, почали з'являтись на підлозі дохлі таракани. Хоча про кінцевий результат ще говорити зарано, але схоже, що цей гель працює краще за інших
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Він реально працює!!!
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Насправді — вау !
У цього продавця гель був на 100 грн. дешевше, і, як виявилося, простроченими на три місяці. Переживав, що вже не спрацює, але, але.... Ефект побачив вже за пару днів, за два тижні добавив повільних і заторможених останніх тараканів (вже навіть не тікали), за місяць вже не бачу жодного. Я приємно здивований, наскільки ефективний засіб.- Переваги:
- Дуже допомогло.
- Недоліки:
- Немає.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб - супер. Нанесла чітко по інструкції. Таргани почали масово вмирати. Зараз на кухні деінде може бути маленький, але так як було - вже нема.
За тиждень ще раз засіб нанесу. Для закріплення ефекту.- Представник постачальника
Добрий день, Анаствсія, дякуємо за відгук.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Перший раз замовив гель 2020 році. В мене перший поверх, ще і сметник недалеко і сусіди далеко не чистюлі. Гель мене вразив: виніс пів совка тарганів. Десь через 3роки я одного побачив біля вхідних дверей. Одразу купив ще шприц. Вот вже 6років як наше життя змінилося. Раджу всім.