- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Gelen
Корисна штука коли дитина дуже активна і бігає по плитці
- Переваги:
- Легка
- Продавець Gelen
Щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку
Раді, що товар виявився корисним для вас і дитини!
Будемо раді вашим новим замовленням
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Gelen
Хорошая вещь, но голова в ней потеет, я надеваю своему ребенку, когда надо отойти и я спокойна. Он не слишком толстый, но я считаю лучше, чем без него. Защищает хорошо затылок и голову вокруг от случайных ударов, особенно если ваш ребенок любит залезать во все места, где можно удариться.
- Переваги:
- Нормально защищает, доставка быстрая
- Недоліки:
- Голова немного потеет в нем, с сеточкой будет лучше какой-то другой возможно вариант
- Продавець Gelen
Вікторіє, дякуємо Вам за чесний та детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили рівень захисту, який забезпечує наш шолом. Дуже цінуємо ваш зворотній зв'язок — він допомагає нам ставати кращими!
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Gelen
Шолом виконаний з м’якого, але достатньо щільного матеріалу — добре амортизує удари, що особливо важливо для активної малечі. Приємний на дотик, тканина якісна, без сторонніх запахів.
Окремий плюс — наявність регулювання розміру. Завдяки липучкам шолом можна легко підігнати під розмір голови дитини, він не сповзає і не тисне. Ідеально підійде як для перших кроків, так і для гри вдома. Малюк носить його охоче!
Рекомендую батькам, які шукають комфортний і практичний варіант захисту для своїх дітей.- Переваги:
- М’який та щільний матеріал
- Продавець Gelen
Олена, дякуємо за Ваш відгук!
Захисний шолом, дійсно, має бути зручним для малечі, так як розмір легко регулюється і він невагомий по відчуттям. Дитина не відчуватиме його, але буде захищена від ударів головою.
Дякуємо за співпрацю!
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: Gelen
Товар неякісний, весь в нитках, майте на увазі, що для маленький дітей не підійде, бо він великий. Повернення складно зробити, бо покупцю прийдеться заплатити за доставку. Жахливий сервіс.
- Переваги:
- Недоліки:
- Веливий, погана якість
- Продавець Gelen
Мар'яна, дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що знайомство з нашим товаром викликало небажані емоції.
Але ми завжди відкриті для вирішення питання повернення товару.
Якщо товар має брак, повернення здійснюється за наш рахунок. Якщо товар не підійшов покупцю (або не виправдав очікувань), повернення здійснюється за рахунок покупця.
Також є можливість повернути товар через Розетку - це безкоштовно для покупця.
Ми завжди наголошуємо, щоб покупці оглядали товар при отриманні - окрім фабричних дефектів, можуть бути пошкодження при транспортуванні та інші непербачувані обставини, які вплинуть на результат вражень від покупки.
Коли товар приходить великими партіями, виробничі дефекти можливі, уникнути їх складно.
Але ми запропонували кілька варіантів вирішення даної ситуації.
Фото товару, нажаль, також не отримали, щоб зрозуміти чи є там брак чи товар не виправдав очікувань.
За Вами залишається право повернути товар до 23 квітня.