Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Таблеткодавач ліків / їжі кішкам і собакам Pill Feeder шприц для годування і таблеток + 2 змінних м'яких наконечники, зелений (100546368)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 21 відгук
  • Відгуки про товар продавця Darki
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Супер штука для згодовування таблеток, особливо котам. Пальці не покусані і все виходить з першої спроби. Всім рекомендую придбати !!
    Сам таблеткодавач міцний, наконечник добре тримається, не зіскоче при використанні.

Переваги:
    Необхідна річ для всіх котомам ! Якісний і недорогий
    Недоліки:
    Немає !!!
    • Продавець  Darki

Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар виявився зручним у використанні та ви залишилися задоволені.
Будемо вдячні за рекомендацію!

• Татьяна Н***

Бесполезная вещь

Переваги:
    Не нашла
    Недоліки:
    Не работает
  • Юрий Б***

З виду якісна річ

Переваги:
    Зручний, можна додати одразу воду на запити
    Недоліки:
    Нажаль силіконова насадка спала зі шприца. Будьте обережні при користуванні такими по способами. ПС з котиком все гаразд. Є ще одна насадка але використовувати більше не буду.
  • Олександра З***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Шприц прийшов без додаткових гумових насадок, тільки одна, замість 3х, мені треба було негайно, тому я забрала, але нікому не рекомендую, його собівартість 3 копійки, і по якості на 3 рази, так ви ще й не додали повний комплект

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Зі своєю задачею справляється чудово!

Переваги:
    легко дати лікі, менеше стресу для тварини, цілі руки.
    Недоліки:
    не виявлено
  • Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Все добре, швидко відправили, таблеткодавач працює.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Давати таблетки коту стало значно простіше

• Продавець  Darki

Анастасія, дякуємо за щирий відгук!
      Щиро бажаємо, щоб рівень стресу у котика значно зменшився завдяки даному шприцу!

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Действительно очень удобная штука, за счет разных сменных насадок позволяет дать практически любую таблетку, рекомендую!

Переваги:
    Хорошее качество, быстрая доставка!
    • Продавець  Darki

Сергію, дякуємо за Ваш відгук та приємний зворотній зв'язок!

Відгук від покупця. Продавець: Semdem

Ідеальна річ для введення капсул з ліками (в нас лікування саме капсулами). Для маскування запаху ліків у коробочку з ними насипаю трохи товченої у пил валеріани, і кіт думає, що її їсть - це ще більше полегшило давання ліків. Швидкість і якість оформлення і доставки - на високому рівні

Переваги:
    цілі пальці хазяїна і нерви тварини
    • Продавець  Semdem

Дякуємо за Ваш відгук!
      Шприц для годування - це, дійсно, знахідка і для господарів пухнастиків і для самих котиків та собак.
      Дякуємо за співпрацю!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem

Корисна річ, виглядає достойно. Ще не користувалася.

• Продавець  Semdem

Ірина, дякуємо за Ваш відгук!
      Шприц для годування має бути зручним та корисним "помічником" для комфорту тваринки під час дозованого годування та для Вас, як для власника.

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem

Целые пальцы , если наловчиться таблетки оказываються где надо

• Лариса З***

Відмінно.

• Аліса С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Корисна річ, варто звернути увагу якщо треба проходити довгий курс лікування навіть якщо у вас спокійна тварина. Виріб допамагає давати гіркі таблетки одразу в горлянку, щоб не було проблем з піноутворенням.

Переваги:
    Рятує ващі пальці та психіку тварини

Дякуємо за відгук!

• Нина А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Пристосування для маленьких та середніх собачок зайве.

Переваги:
    Недоліки:
    Зайва приспособа
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Дуже корисна річ, коли треба давати котику ліки, а він відмовляється самостійно їх приймати. Дякую! Маємо довге лікування, тож таблеткодавець був спасінням для нас.

Переваги:
    Добре виконує свою функцію.
    • Продавець  ZOO-RANGER

Дякуємо за відгук!

• Дмитро

Швидке відправлення.
    Опису відповідає. Все чудово.

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Дуже корисна річ, якщо треба зберегти пальці від котячих прокусів. Кусати буде тільки за цей "шприць")
    Так, процес все одно не простий - якщо кіт стає просто пекельним сворінням при наближенні таблетки до рота - доводиться ще замотувати його у ковдру. У 4 руки давати таблетки - один хазяїн тримає тварину, інший за допомогою таблеткодаця вводить таблетку на корінь язика та слідкує, щоб "пацієнт" її проковтнув.
    Одна м'яка насадка для маленьких таблеток, інша (з розрізом) - для великих.
    Також можна одразу набрати води у нього, щоб одразу запити таблетку, але в нашому випадку це ще більше дратувало котів.
    Без цього пристрою, нашим котам таблетки ввести може тільки лікар у шкіряних рукавицях по плечі.

Переваги:
    Зручний, береже пальці, 2 м'які насадки
    Недоліки:
    Іноді поршень може і не виштовхнути таблетку - просто повернути її набік
    • Продавець  ZOO-RANGER

Дякуємо за чудовий відгук!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Я не справилась з котом і таблетками) Здається, ця штука більше для суспензій підходить

• ТОЛІК

Ні, це саме для твердих ліків

• Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Користа річ. Купили для лікування кота (давали 6 таблеток раз на день два тижні). Пристрій в рази полегшує введення таблеток. Давали по одній таблетці, потім ласощі. В пристрій можливо одразу вставити багато маленьких таблеток, але давати так не зручно (тварина рухається і складно покласти усі таблетки по центру кореня язика).

Переваги:
    непрокусані пальці
  • ТОЛІК і***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

Дуже корисна річ. В одній з насадок, які йдуть в упаковці, вже зроблена прорізь для вставляння таблетки. Дякую за оперативність і якість доставки.

• ТОЛІК і***

Доповнюю відгук після користування. Це - суперкорисна річ! Для мого сердитого кота це єдиний вихід дати несмачні ліки. Насадка на пристрої тримається дуже щільно, гострі зуби не в змозі її прокусити чи зняти - це чудово. Водночас насадка м'якенька, не може пошкодити ясна тварини. Тримати в руці пристрій зручно. Я дуже задоволена і дуже дякую і виробнику, і продавцеві!

• Юлия Г***

Норм за свои деньги

Переваги:
    Норм за свои деньги
    Недоліки:
    Даже небольшая таблетка не умещается. Надо дробить. Жидкость не очень хорошо втягивается поршнем
    • Олег Т***

великі пігулки треба не впихати, а зробити невеличкий розріз ( як губи) і вже туди вкладати пігулку, пігулку викштовхуе механіка не тиском а утриманням селікона..
      Мабуть тому і е дві селіконові насадки. Одна для маленьких, друга для великих..так
      У мене працюе.