Відгуки покупців про Сумка Vintage для документів із натуральної зернистої шкіри чорного кольору середня через плече (bg145fash48)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Сергій М***

• Відповідність фото

Супер на вигляд, зробленна якісно

Переваги:
    Все чудово

Відповідає

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Николай Т***

Для Олега

• Николай Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кожа на сайте и то что приехало по заказу отличаются.

• Олег

А підкажіть, будь ласка, чим?

Доброго дня, Микола. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Елена Р***

Муж очень доволен Удобная

Доброго дня, Олена. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• ВасАнд

• Відповідність фото

Чудова шкіряна сумка. Не велика, але і не мала. Чудовий розмір. Якісно прошита, купа кишень, як раз те, що треба!

Переваги:
    Шкіряна, багато кишень
    Недоліки:
    Не помітив
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, ВасАнд. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна Л***

чудова якісна сумка. рекомендую

Переваги:
    якість, стиль

Доброго дня, Анна. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Виктор Б***

• Відповідність фото

сумка понравилась именно такую хотел

Переваги:
    Быстрая доставка

Відповідає

Доброго дня, ВІктор. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Материал кожа, пошита отлично. Смотрится стильно, очень рад покупке. Рекомендую!

Переваги:
    Материал, дизайн
      Представитель поставщика

Спасибо за покупку и за то, что нашли время и оставили отзыв. Мы рады, что смогли оправдать Ваши ожидания.

• Андрей

Доброго дня.
      Подкладка выполнена из качественного материала?

• Сергей Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Какие размеры сумки и материал?

Представитель поставщика

Здравствуйте. Размеры (ШхВхГ, см): 23.5х17 х5. Выполнена из натуральной кожи.

• Володимир П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стильна і класна сумка + виготовлена із шкіри, думаю взяти її для універу, але не знаю чи поміститься там ноут із діагоналю 13 дюймів хто її вже придбав або виробник будь ласка відпишіться

Представитель компании

На жаль, 13 дюймів не поміститься по ширині.