Відгуки покупців про Сумка через плече вертикальна середня нейлонова для документів Vintage чорна (bg206fash32)

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

• Відповідність фото

Некачественная фурнитура - магнитная застежка. Если в отделение с магнитной застежкой положить что-нибудь объемное, то застежка не держит и открывается. Для сумки за такие деньги это существенная недоработка. Чтобы решить проблему с магнитной застежкой пришлось пришить застежку типа фастекс.

Переваги:
    Большая удобная сумка
    Недоліки:
    некачественная фурнитура (магнитная застежка)
    • Відповідність вказаним розмірам

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отримав сумку . Місця в сумці багато, міні рюкзак. Думаю що літрова пляшка в ній поміститися. Час покаже всі плюси та мінуси даної сумки

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ілона Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

• Відповідність фото

Брала для себе, повністю виправдала очікування. На мій погляд, "унісекс", навіть більш пасує для жінки. Дуже задоволена. Якісний товар, практична річ. А ще й брала за акційною ціною, набагато дешевше. Дякую!

Переваги:
    все
    Недоліки:
    не має
    • Відповідність вказаним розмірам

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

удобная, но через пару месяцев оторвалась магнитная кнопка

Переваги:
    удобная
    Недоліки:
    маркая, через пару месяцев оторвалась магнитная кнопка

Доброго дня, Олексій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

• Відповідність фото

Сумка пошита якісно, шви рівні, цупка тканина. Колір трохи темніший ніж на фото, але мені навіть більше сподобався цей відтінок.

Переваги:
    Багато кишень
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Анна, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Алексей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Удобная , эргономичная, вместительная

Переваги:
    Удобная , эргономичная, вместительная
    Недоліки:
    Маркая , как и все тканевые

Добрий день, Олексій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Александр Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Сумка супер. Багато карманів, хороша якість. Є місце для 10 дюймового планшету.

Доброго дня, Александр Евсеев. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• синюченко с***

• Відповідність фото

За цену по скидке нужно брать однозначно.Сумка из добротного полиэстера,пошита достойно,отделений хватает и довольно объемная.Достойных аналогов за деньги до 1500гр. нет,а аналог из неплохой КОЖИ от 3000 гр.Купил не одну - доволен.

Переваги:
    За полную цену сумка неплохая.По скидке она очень хороша.Качество достойное,много отделений.
    Недоліки:
    Не нейлон а полиэстер.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрый вечер! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.