Відгуки покупців про Чоловічий вертикальний месенджер із натуральної шкіри Vintage Чорний для ділового стилю та поїздок (bg203fash93)
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Чорний
Дякую за оперативність та швидку доставку. Чоловік задоволений.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Чорний
добра сумка на кожен день
- Переваги:
- зручна
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Biper. Колір: Чорний
Доставка швидка,сумка супер.
- Продавець Biper
Дякуємо за відгук.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша шкіряна сумка
Представник постачальникаВолодимир, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Макс Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая кожаная
Представник постачальникаМаксим, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Людмила М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На другий день, полізла підкладка біля замків. Хоча нагрузки великої не було. Гаманець і блокнот.
Товар не рекомендую.- Переваги:
- Бюджетна ціна.
- Недоліки:
- Не якісні шви
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Первую купил в январе 2022 г.Вторую,про запас, приобрел в ноябре 20023 г.И вотв фефрале этого года поменял.Но не выкинул.Проблема с верхней молнией.Найду где поменять,ещё пару лет послужит.Вывод:Берите,не пожалеете.
- Переваги:
- Очень выносливая.
- Маким Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка просто супер. Якісна шкіра, зручна ручка та ремінець що регулюється. Купуватиму на подарунки знайомим
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Чорний
Швидко отримав товар
- Переваги:
- Якість на високому рівні
- Недоліки:
- Не виявив
- Зураб Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Не качественная! Кожзам,внутреняя часть порвалась через неделю хотя ношу аккуратно...
- Переваги:
- Недоліки:
- Некачественная
Представник постачальникаДоброго дня, Зураб. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити. Також маєте право на повернення коштів чи обмін товару згідно чинного законодавства.
- Юрий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Недостатков нет
- Переваги:
- сумка супер
Відповідає
Представник постачальникаЮрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Аскерко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
функціональна, якісна шкіра (але є брак - пляма, напевне від клею на зворотній стороні).
- Переваги:
- виконує своє призначення
- Недоліки:
- є брак (пляма від клею)
Відповідає
Представник постачальникаАндрій, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.
- Генкин Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Вже користуюсь більше року , недоліків я не виявив . Дуже якісно вироблена і доволі вмістка при невеликому розмірі. Я задоволений.
- Переваги:
- Дуже якісна шкіра . Гарно виглядає .
Відповідає
Представник постачальникаЄвген, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Сумка хорошая, но есть нюансы....расслаиваеться ткань, на тонкие нити....не знаю сколько проживет
- Переваги:
- Симпотная
- Недоліки:
- Ткань расслаиваеться медленно
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Сергей Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отказался получать товар по причине того, что нитки на креплении петли для лямки начали расходиться.
- Гуменюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Все чудово, як в описі, шкіра якісна
- Переваги:
- Все добре
- Инна А***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Очень некачественно пошита, внутри сумки не работает молния, испорчено настроение!Заказ был на подарок!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Один сплошной недостаток!
Не відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Інна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Андрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Гарна чоловіча сумка
- Переваги:
- якість відмінна
- Недоліки:
- не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
дууже класна сумка
- Переваги:
- класна сумка, більше нічого додати
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
После 3го выхода, оторвалась шлейка, даже высаталась из под строчки, так как очень короткая, это при том что в сумке были только кошелёк и телефон, то есть нагрузки в принципе не было. Теперь дополнительные расходы на ремонт. Не рекомендую такую покупку и такого поставщика.
- Переваги:
- Удобная по размерам и количеству отделений
- Недоліки:
- Оторвалась шлейка
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
АБО ПЕРЕРОБИТИ КРІПЛЕННЯ, АБО ПЕРЕРОБИТИ КРІПЛЕННЯ
- Переваги:
- шкіра, багато відділень
- Недоліки:
- не продумане кріплення - ВЕЛИКИЙ НЕДОЛОІК
Представник постачальникаДоброго дня. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.