- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Все гаразд
- Переваги:
- Все гаразд
- Недоліки:
- Не така яскрава, як на фото
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Хочу добавить отзыв.Не прошло и месяц ручка сумки оторвалась. Носила только телефон и кошелек, сильно не нагружала.Очень расстроена ,так как сумка не из дешевых!!!Оказалось плохая фурнитура.Не рекомендую к покупки !И что теперь мне с ней делать???
- Переваги:
- Нет достоинств
- Недоліки:
- Плохая фурнитура . Оторвалась ручка, не выдержала и месяц!!!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Шкіряна сумка з клаптиком шкіри, зручна,вмістив
- Переваги:
- Гарна якість за приємною ціною
- Недоліки:
- Не помітила
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Чудесная сумочка.Прям очень понравилась.Огромное спасибо!!!Качество сумки, фурнитура все супер.А еще порадовал цвет ,намного лучше чем на фото,не такой рыжий,а прям так как я хотела нежно бежевый,супер!!!
- Переваги:
- Все прекрасно
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рудий
Сумка класна
Візуально дуже гарно
Ношу вже трохи менше року і почав відʼєднуватись металевий гвинтик на якому тримається ручка. Доводиться постійно вкручувати, але то не на довго- Переваги:
- Шкіра
- Недоліки:
- Кріплення ручки не надійне
Представник постачальникаМарія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB. Колір: Рудий
Відповідає опису, не знаю чи справді шкіра. Але колір не відповідає фото, світліша в житті
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Світліша ніж на фото
- Валерія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сумка містка,прошито наче непогано.
По кольору вона більш молочна ніж біла,але то не критично.- Переваги:
- Сумка містка точно влізе багато)
Представник постачальникаВалерія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
відповідає заявленним характеристикам
- Переваги:
- зручна і вмістка
Відповідає
Представник постачальникаНаталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сумкою задоволена, дійсно дуже вмістка, в мене влізає телефон, гаманець, окуляри, ключі в чохлі, помада, пігулки, невеликий шопер
- Переваги:
- Невелика, вмістка, зручно носити як бананку через тулуб
- Недоліки:
- Як на мене немає, мене не взагалі не дратую дзвін кілець на блискавці
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Евгенія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Дуже гарненька сумочка з натуральної шкіри.Думаю ціна занижена для такої))) Це вже друга сумочка цього виробника, неймовірно тішить.Дякую Розеткі за гарні акції та ціни.
- Переваги:
- Шкіра
Відповідає
Представник постачальникаЄвгенія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень крутая сумка, качественно все сделано, цвет прекрасный, легко вытирать её.
- Переваги:
- Цвет, материал, фасон
- Недоліки:
- На молнии находятся два серебристых бигунка и при ходьбе они друг об друга бьются и гремят, что не очень комфортно.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарно виглядає, вміщає все необхідне
Представник постачальникаСвітлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Досить приємна сумочка. Брала, щоб гуляти з собакою і складати туди ключі, телефон, дрібні гроші та пакети для собачого туалету. Сумочка маленька, але досить містка, все перераховане помістилось. Ремень довжелезний, тобто можна носити і як кросбоді на бедрі і як бананку на грудях. Фурнітура наче норм, шви, подкладка оброблені непогано. Як вона проявить себе у використанні буде видно далі. Але перше враження приємне.
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Анна Д***Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
На вид наче якісна,але відмовилась від посилки,колір взагалі не відповідає тому шо на фото,навіть не близько
- Переваги:
- Недоліки:
- Невідповідність кольору
Представник постачальникаДоброго дня, Анна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.