- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудова сумка! Якби ще в наборі був широкий ріменець, взагалі, була б бомба
Представник постачальникаОксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сумка дуже красива і зручна. Хороша якість.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую за замовлення. Сумка мені сподобалась, таку я і хотіла. Маленька, компактна та зручна
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова сумка
- Переваги:
- Приємна на дотик , містка
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумочка дуже славна! Завдяки розширеному низу досить містка, якісно пошита, гарненька, ручка регульюється по довжині. Упакована добре, тому при отриманні вигляд був чудовий. Давно таку хотіла, всім задоволена, рекомендую.
- Переваги:
- зручність, якість
- Недоліки:
- не виявлено
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Ростислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив по передоплаті, прийшла без ремінця. Довелося за свої кошти робити повернення. Гроші за сумку Розетка повернула.
- Недоліки:
- Некомелектна
Відповідність вказаним розмірам
Не відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Ростислав. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Маленька,але вмістка. Гаманець, телефон, ключи з брелками, торбинка,запальничка і т.д. вміщається і ще є трохи місця.
- Переваги:
- Дуже м'яка шкіра приємна на дотик.
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Лілія Н***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
При огляді на пошті, не було ручки. Дуже сумно, бо сумка мені сподобалася. Замовила б іще, якби ж знати, що ручку покладуть...Так відмовилась
- Недоліки:
- Не поклали ручку
Представник постачальникаДоброго дня, Лілія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.