Відгуки покупців про Дряпка для котів Trixie Scratching Board Cat у формі кота з сизалю та котячою м'ятою 21 х 56 см (бежева)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Навіть маючи дві таки дряпки то три коти за рік обі лохматять. Але інших виробників лохматять ще швидше.

Переваги:
    ціна/якість
    Недоліки:
    три коти за рік лохматять
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Пользуемся уже четвертый год, состоянии супер, все устраивает.

Переваги:
    Прочная и красивая когтедерка. Нашему коту нравиться.
    Недоліки:
    Пару раз зацепился когтями и повис. Но это скорее недостатки кота)
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
    Переваги:
    Коту очень нравится.
    Недоліки:
    Один раз зацепился когтями и повис.
  • Марина ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Дралка хорошая , но кошка не дерет

Переваги:
    Качество
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Купили на подарочек для котеек в приют! надеемся прослужит долго и достойно! оригинальный вариант для оформления комнаты, коридора, балкона.

Переваги:
    Красивая, изящная драпалка и цена доступная!
    Недоліки:
    не обнаружены, а мы и не искали)
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Сервіс просто жахливий. Замість замовленої дряпки надіслали кутник для зварювальних робіт! Після того, як надіслали його назад, не передзвонюють, не повертають сплачені за дряпку кошти і під час кожної спроби дізнатися ситуацію обіцяють переглянути товар. У результаті - глухо.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Тетяна М***

Уже не знаю, куди вам слід писати і дзвонити, аби ви повернули гроші за товар, який навіть не надіслали. Бо ні форма зворотного зв'язку, яку ви тут рекомендуєте, ні ваші спеціалісти в сервісному центрі не допомагають! Ще розумію зволікання, коли товар не підійшов... А тут надіслали магнітний косинець для зварювальних робіт замість замовленого товару, ще й відповляєтеся повертати кошти. Чесно - багаторічний клієнт, але після такого просто зникло бажання взагалі мати з вами справу...

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Всем понравилась и нам и кошкам.

Переваги:
    Очень качественно сделаны
  • Андрей П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Как устанавливается, на полу или крепится к стене? Спасибо за скорый ответ!

• Таня
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Не дорого, но эффективно) Купили за небольшую цену, зато дряпалка избавила нас от проблем испорченой мебели. Рекомендую купить заранее, сразу же с появлениям котенка в доме.