Відгуки покупців про Клавіатура ігрова XTRIKE GAME KEYBOARD, Провідна геймерська клавіатур, мембранна клавіатура, клавіатура з підсвічуванням RGB + мишка ігрова у подарунок

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Ліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Все добре товар прийшов швидко. Все працює ідеально. Рекомендую!

• Тетяна Т***

Отримали клаву та мишку у подарунок.
    Гарні)

• Віталій В***

багато сполучень клавіш не працюють (ctrl+A ... ), рідко прожимаються.
    оскільки для мене це криично то це великий недолік.
    підсвітка не підсвічує знаки (необідне увімкнене світло в кімнаті).
    користуюсь лише мишкою з набору - нарікань немає.
    до продавця питань немає, запропонували заміну\повернення - дуже вдячний.
    нажаль вже немає можливості оформити повернення\заміну.

Переваги:
    Клава + мишка , гарно виглядає
    Недоліки:
    Не працюють сполучення клавіш , підсвітка
  • Віталій Т***

Дякую все працює і досить непогана

Переваги:
    Під свідка
    Недоліки:
    Шумні клавіші
  • Тарас Д***

Хороша клавіатура та мишка! Швидка доставка.

Переваги:
    Гарна ціна
  • Олег Е***

Клавіатура і миша супер дитина задоволена

• Дмитро К***

Дякую Вам! Клавіатурою та мишкою задоволений. Все працює чудово!

Переваги:
    Швидка відправка
    Недоліки:
    Не має
  • Анастасія Н***

Задоволена покупкою. Клавіатура зручна у користуванні, гарна підсвітка, виглядає якісно. Замовлення прийшло швидко, все було добре запаковано. Рекомендую.

Переваги:
    Зручна, яскрава підсвітка, приємний хід клавіш, швидка доставка
  • Тарас М***

Все чудово мені дуже сподобалось все ідеально і дуже скоро приїхало!!!

Переваги:
    Дуже скоро доставили і в ідеальному стані
  • Эдо

Підсвічується тільки основа клавіатури. У темряві літери практично не видно. Мишка в подарунок виявилася крутіше клавіатури. Підсвічування у клавіатури хороше, м'яке. Око не ріже. Кнопки натискаються легко, але голосно. Є українські літери. Так і не знайшов софт, щоб перевизначити функціональні клавіші клавіатури. На сайті виробника драйвера клавіатури немає, але є цікавий драйвер для мишки. Мишка класна - немає взагалі претензій.

• Олександр К***

Дякую продавцеві за швидкість у відправці. За товар окремо дякую. Синові сподобався! Були переживання що може не підійти до PS5, проте даремно. Навпаки, що клавіатура, що мишка "законектились" автоматично. Поки недоліків не виявив.

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Руслан З***

Все супер

• Тетяна К***

Дуже швидко отримали. Клавіатура велика, зручна, приємно друкувати текст. Мишка дуже гарна, матова поверхня. Все сподобалося

• Вікторія М***

Хороша клавіатура, зручні клавіші. Приємним бонусом є гарна підсвітка. Дочка в захваті.

Переваги:
    Зручність, підсвітка
  • Оксана З***

хорошо работает

• Олександр А***

Добра клавіатура все чудово працює

Переваги:
    Додаткові клавіші
  • Вадим Б***

Чудовий товар! Відправили дуже швидко. Рекомендую товар і продавця!

Переваги:
    Швидка відправка, мишка в подарунок
  • Ольга Н***

Сподобалось швидке обслуговування. Якість пакування ідеальна. При огляді товару недоліків не знайшла. Тактильно приємне покриття на клавіатурі та мишкі.

Переваги:
    Сервіс та якісь відповідають ціні
  • Слава А***

Все добре !!!

• Павел Ш***

Покупкой доволен, всё работает отлично.

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Олег

За эти деньги поищите клавиатуру по лучше.

Переваги:
    Светится красиво, работает
    Недоліки:
    Не светятся буквы на кнопках, дешевый пластик, обычная шумность мембранной клавиатуры, когда печатаешь заципаешь кнопку переключения подсветки и она тухнет или меняется.
    • Аркадий

Долго искать не 6адо МСАЙ kg 800 грн , подсветка именно алфавита а не просто кнопок как здесь, тихая и не стирается ПРИНТ

• Симон М***

Користуюсь з липня. Чудова клавіатура. Це була б майже ідеальна клавіатура якби кнопки теж світилися.

Переваги:
    Додаткові клавіші
    Недоліки:
    Підсвітка лише під клавішами
  • Ірина

Гарна клавіатура
    Підсвітка працює відмінно
    Дитина задоволена

Переваги:
    Якість, ціна
  • Юлія З***

Відразу пишу хороша клавіатура та мишка.Що сподобалося в клавіатуре швидке регулювання на натиск кнопки за долину секунду що важливо , добрий матеріал , яскрава підсвідка .Мишка зроблена с якісного матеріалу та приємна на дотик , легка , швидка при натиску, скоросна це важливо.Якщо ви вагаєтися що купляти , то купляти цей комплект .Я задоволений товаром та приємну ціну , дякую.Важливо , продавці привітні та вічливі , дякую. Дякую за товар.

Переваги:
    Якісні матеріали, якісні кабелі,Якісний товар.
  • Катерина Г***

Дякую дуже сподобалася клавіатура.

Переваги:
    Безшумна
    Недоліки:
    Не має
  • Володимир З***

Швидко відправили. Нарікань до пакування та товару немає. Трохи відчувається запах китайського пластику, але не критично. Підключення до комп'ютера відбулось без проблем. Підсвічування клавіатури та мишки працюють справно. Тактильні відчуття від клавіатури та мишки добрі. Рекомендую до придбання. Продавець також справив позитивне враження - уважний, тактовний, швидко відповідає на уточнюючі запитання.

Переваги:
    Якісні матеріали, якісні кабелі
    Недоліки:
    Не виявив
  • Вдячний п***

Переваги:
    Якісний товар.
    Недоліки:
    ПОЗИТИВ ТА РАДІСТЬ від покупки , дякую.
    • Олена Р***

Натисніть клавіші Fn + [клавіша підсвічування]: буде змінюватися колір 1,2 3 рази відключиться підсвічування

• анна х***

Гарно упакували, швидко доставили. Комфортна і гарно світиться. Син довольний. І мишка супер. Дякую

Переваги:
    Підходить для ігр
    Недоліки:
    Поки не знайшли
  • Святослав К***

Все працює

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявив
  • Виталий К***

За свой деньги довольно неплохо.

• Сергій С***

Я доволен.Всем спасибо.

• Вадим С***

Після замовлення обробили та відправили дуже швидко. Гарно консультуюють. Рекомендую і товар і магазин

Переваги:
    Якість, ціна
  • Сергій К***

Замовив клавіатуру,все чудово. Одразу зв'язалися для уточненя.Відправили швидко.Товар повністю співпадає з описом на сайті,та ще й в подарунок прислали комп'ютерну мишку. Дуже велике вам дякую. Рекомендую.

• Ярослав Б***

Нещодавно забрав, коробка від миші була трохи порвана, миша ціла, тому все подобається

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Коробка миші була трохи порвана
  • Ольга П***

Отримала клавіатуру і дуже задоволена, прекрасний стриманий дизайн, ідеальна підсвітка. Самі кнопки досить приємні на дотик, загалом враження дуже приємні.

Переваги:
    Гарна якість матеріалів
  • Ірина М***

Клава супер.
    Має приємний натиск клавіш та гарну підсвітку.

Переваги:
    Зручна,дизайн.
    Недоліки:
    ----