Відгуки покупців про Контактні лінзи Bausch & Lomb Optima FW -4.0 8.7 1 штука

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 171 відгук
  • Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Світлозір. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

На даний час все норм

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Товар бракований, зір через лінзи наче крізь туман, наче недостатньо діопрій. Оскільки це лінзи, то обміна або повернення немає...

Переваги:
    Недоліки:
    Продукт бракований
  • Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.75. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Все влаштувалдо

Переваги:
    Приваблива ціна, Надійне пакування.
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 4

Прийшли швидко.
    Але носити неможливо. Складно діставати після очищення з боксу - постійно скручуються, тяжко нормально дістати та вставити в око. Після тижня користування - мутніють, очі починають пекти від користування.

Переваги:
    Наче вигідна ціна
    Недоліки:
    Якість жахлива
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Лінзами цього виробника користуюсь 8 місяців. У саме цього продавця купувала вперше, орієнтуючись на відгуки.
    Доставка в межах оговореного терміну. Сплачувала передплатою.
    Лінзи прийшли гарно упаковані. Контейнери цілі, герметичність не порушена. Термін придатності до 08/2028

Переваги:
    Лінзи зручні, не відчутні на оці, комфортні при носінні упродовж дня. Навіть при використанні в останні дні 3-го місяця носіння не відчувається дискомфорту
    Недоліки:
    Не помітила
  • Воронова К***

Лінзи прийшли вчасно. Все запаковано, строк придатності - дійсний.

• Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kontaktlinsen Meister. Діоптрії: -8.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Хоча строк придатності до 2027 року, лінзи скоріше за все зберігалися не по правилам. Після відкриття лінз вони вже були не придатні до використання. Дуже м'які і в очах муть(((. Після двотижневого використання( хоча строк 3 місяці використання), лінзи прийшлося викинути нажаль...

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Чудово

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: EASYoptics. Діоптрії: -7.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Дякую

Переваги:
    Подобаються
    Недоліки:
    Не виявила
  • Татьяна Р***

Більш ніж 10 років користуюсь лінзами цього виробника. Ніколи жодних проблем не було

Але вперше замовивши через цього продавця , зіткнулась з тим, що очі ввечері стали жахливо червоними, сильно сльозились.

Цілий тиждень лікувала механічну алергію на лінзи

Не рекомендую

Недоліки:
    Виникла алергія на лінзи, чого не було ні разу за 23 роки користування лінзами
  • Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -9.0. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Все добре і швидко доставили)

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Лінзи гарні. Тільки раніше можна було замовити 1 шт. Зараз від 4 шт. В мене різні діоптрії. І мені не вигідно купляти 8 шт зараз. Буду купляти лінзи в іншого продавця.

Переваги: Лінзи підходять.

Недоліки: Не можна завовити 1 шт як це було раніше!

Переваги:
    Гарні лінзи
    Недоліки:
    Не можна замовити поштучно
    • Продавець  Smart Lens

Вітаємо, Романе!
      Наразі, продаж лінз поштучно заборонений законодавством, оскільки на блістерах немає всієї інформації, яка має бути на товарах медичного призначення. Наша компанія ретельно стежить за такими нормами, тому ми були вимушені прибрати з продажу товар поштучно. Ви можете придбати лінзи поштучно у будь-якого продавця, який нехтує нормами чинного законодавста. Дякуємо, що проділилися своїм досвідом. При потребі - звертайтеся :)

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Раніше все було ок, тепер можна брати лише упаковками, для різних діоптрій це 2 упаковки. Також не подзвонили перед відправкою, як раніше. Самі лінзи прийшли чи то бракувало, чи протерміновані, але носити їх неможливо, очі моментально червоні і печуть. Довелося викинути та придбати в іншому місці. Гроші на вітер

• Яна Е***

Лінзи якісні. Відправили швидко.

Переваги:
    Лінзи якісні. Відправили швидко.
  • Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: EASYoptics. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Чудово

• Продавець  EASYoptics

Дякуємо за такий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш товар!

• Сергій В***

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -8.0. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -7.0. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

заказываю далеко не первый раз. линзы мягкие, хорошо прилегают. магазину отдельное спасибо за бесплатную доставку.

Переваги:
    цена, качество
  • Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Дякую за лінзи!!! Замовляю не перший раз!!!Все добре!!!

• Інесса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -8.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 4

Користуюсь багато років

Переваги:
    Підходять
  • Тетяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Лінзи якісні. Відправили швидко. Перед відправкою продавець уточнив усі нюанси замовлення.

• Дар'я П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.25. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Лінзи чудові, користуюсь зранку до вечора все супер, продавець швидко працює, завжди зверталась сюди

Зараз знову хотіла замовити, але тепер неможливо замовити 1 шт, тільки від 4 шт, це великий мінус, так як мені необхідно різні діоптрії, і тепер це накладно за раз стільки витрачати коштів, тому буду шукати в іншому місці такі ж лінзи. В усьому іншому продавця раджу на 100%

• Роман

Раніше можна було замовити 1 шт. Зараз від 4 шт. В мене різні діоптрії. І мені не вигідно купляти 8 шт зараз. Буду купляти лінзи в іншого продавця.

Переваги:
    Лінзи гарні
    Недоліки:
    Буду завмовляти лінзи в іншого продавця
    • Юлія В***

Така ж ситуація. Одразу 8 шт. не готова купувати... Розчарована такими умовами

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Переваги:
    Лінзи підходять.
    Недоліки:
    Не можна завовити 1 шт як це було раніше!
  • Наталья Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.75. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Все супер . Ціна гарна, лінзи ці я давно люблю.

Переваги:
    Ціна. Швидкість доставки
  • Інна К***

Ношу із задоволенням,все добре!

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -6.5. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Покупкою задоволена.

Переваги:
    Товар повністю відповідає характеристикам. Нові свіжі лінзи.
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.25. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Товар належної якості. Буду брати ще.

• Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Вже довгий час користуюсь цими лінзами. Задоволена. Тут замовляла вперше. Гарна якість. Дякую.

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 4

Добре

• Олександр Д***

• Александр В***

Отличные линзы за свою цену.

Переваги:
    Качество, цена.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Александр В***

Отличные линзы за свою цену.

Переваги:
    Качество, цена.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.0. Радіус кривизни (BC): 8.7. Кількість в упаковці: 1

Хороший линзы, но порой пелена застилает глаза.

Переваги:
    Качество, цена.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Леся Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -9.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 4

Вже не вперше замовляю лінзи у цього продавця, подобається швидке обслуговування, весь товар прийшов запакований, нарікань нема

Переваги:
    Ціна, швидке обслуговування