- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: A-KOREA. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Товар пришёл очень быстро. Отдельная благодарность за подарочки. Крем супер, рекомендую
- Продавець A-KOREA
Дякуємо, що поділились враженнями про наш товар та сервіс
- Алена В***Відгук від покупця. Продавець: A-KOREA. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем)) магазин супер)) дякую за подаруночки
Дякуємо за відгук
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: A-KOREA. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Жахливий.
Як дізналась пізніше від дерматолога, фізичні фільтри не підходять жирній шуірі, бо викликають комедони. Я це перевірила на собі. Такого жахливого спф і такої реакції ще ні від чого не було. А написано- Переваги:
- Їх нема
- Недоліки:
- Білить шкіру і дає зелений відтінок. Комедогенний. Жирний
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем зеленоватый,пахнет травянисто.Немного специфический запах,но не критично. Из-за цвета немного нейтрализует покраснения и выравнивает тон.Кожу не жирнит,хорошо впитывается. Использую под макияж . Я довольна. На лето супер.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Брала для шкіри з куперозом. Хороший крем. Легкої структури, трішки приховує почервоніння на шкірі. Швидко всмоктується. Шкіра після використання приємна та гладенька.
- Переваги:
- Відразу видно результат.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже приємна текстура і нейтралізує почервоніння
- Недоліки:
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: A-KOREA. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже хороший продукт
- Продавець A-KOREA
Дякуємо за зворотній звʼязок!
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем супер, не жирний на шкірі, з зеленим відтінком трішки
- Переваги:
- Не жирний, нейтралізує почервоніння
- Недоліки:
- Сотник К***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем чудовий, лягає як тон)