Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ударостійкий захисний кейс Black/White для геймпадів PlayStation DualSense (PS5) / DualShock (PS4) / Xbox Series | One / Pro Controller Nintendo

Код:  488190749
Оцінка користувачів 5/5
  • Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний

дуже сподобався товар. рекомендую

Переваги:
    Міцний , насичений колір, добра якість.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний

Якісний, надійний.

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий

Хороший міцний кейс! Зберігаю в ньому геймпад!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Міцний, зручний, компактний, є кишеня під перефирію - можна зберігати разом зарядкою та блочком, або чимось іншим.
    Загалом, за такі гроші - прекрасний кейс

Переваги:
    Компактний, міцний, компактний

• Софія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий

Замовляла для хлопця на подарунок - кейм прийшов вчасно і швидко та підійшов ідеально (брала для геймпада XBox series X/S), якість супер, зручний та компактний - дуже сподобався)

Переваги:
    Якісний, компактний кейс, який містить додатковий карман в середині для дротів та зручну ручку ззовні аби тримати/носити з собою
    Недоліки:
    Колір в житті зовсім трохи відрізняється від того, що на зображенні, але особисто для мене це не є проблемою
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Олег П***

Доволі надійний кейс

• Пилипенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Гарний кейс , якість на свої гроші