- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Дуже кайфові і по розміру підходять саме для PS Portal
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Мої перші накладки на стіки. Відчув в них необхіднісь, коли на порталі запустив шутер і цілитися стало важко через зменшений розмір стіків в порівнянні зі звичним дуалсенсом. Накладки на стіки виправили цю проблему. Завдяки ним діаметр стіку збільшується і стає легше прицілюватися, бо повертається звичне відчуття, як на дуалсенсі. Можна націпити одну накладку на іншу і тоді вже кардинально збільшується висота стіку, що дозволяє більш вільно та точно управляти камерою великим пальцем. Самі накладки якісні, відчувається хороший матеріал накладок за таку ціну - це не силіконова резина за 20 копійок. Продавець відправив товар швидко, повністю задоволений
- Переваги:
- Накладки мастхев, якщо після звичайного дуалсенсу важко звикати до зменшенного розміру стіків порталу
- Продавець Pristavkin Dim
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже чудові накладки на стіки, схожі на оригінали по відчуттю. Плюсом є те, що сама менша накладка йде як захисна, середня дозволяє підвищити контроль під час гри в шутери, а от третя збільшує радіус і само головне те, що третю накладку можна вдягнути поверх другої і це прям офігенно. Воно не значить, що ви станете снайпером але це прикольно і не стандартно, типу уніфікація під себе. Вчора проплатив, сьогодні прислали. Дякую!
- Переваги:
- 1. Є запасний комплект.
2.Все індивідуально, дивіться фото. - Недоліки:
- Не має
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Рекомендую продавця
- Переваги:
- Дуже швидко і вчасно доставили товар
- Недоліки:
- Немае
- Продавець Pristavkin Dim
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
накладки гарної якості, зручні, швидка доставка
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Придбав накладки на стіки для DualSense - зручні, приємні на дотик, керування стало точнішим. Швидко відправили, покупкою задоволений.