Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Кріплення для телефона DOBE TYX-0631B на геймпад Xbox Series X|S

Код:  488190864
Оцінка користувачів 5/5
  • Богдан Д***

Маст-хев
    Сиджу тепер проходжу ПСП ігри на телефоні

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Рома П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Дуже гарно сидить на контролері гарно фіксація самого тримача для телефона, телефон не рада під своєю вагою

Переваги:
    Гарна якість матеріалів
    Недоліки:
    Трохи туго кріпити на контролер
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Євгеній І***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Хороше кріплення, якісно зроблене та зручно тримає телефон. Легко встановлюється на геймпад, під час гри нічого не люфтить. Головне обов’язково наклеїти чорну гумову підкладку, тоді фіксація стає ідеальною. Загалом покупкою повністю задоволений.

• Костянтин В***

Хороша якість, все підійшло для геймпад Xbox Series X/S

Переваги:
    Ціна, сервіс, якість.

• Кирило Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Всіх вітаю! Забрав сьогодні - відверто кажучи, не дуже. Телефон Redmi note 14, фіксується нормально, але сам геймпад Xbox s one ні.
    Кріплення постійно відкривається, довелося зробити "милицю" у вигляді ізоленти(на фото буде видно), по типу підкладки, щоб краще зафіксувало геймпад... Хотів взяти Ipega, але він дорожчий, вирішив спробувати це кріплення.

Переваги:
    Навіть не знаю, що сказати
    Недоліки:
    Не фіксується геймпад
  • Павло С***

Порядок

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарне кріплення, все підійшло чітко. Швидко відправили.

Переваги:
    Гарна якість

• Сергей У***

Все подошло , спасибо магазину

Переваги:
    Все

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Кріплення виконано в хорршій якості. Сам магазин все швидко відправив. Магазин рекомендую