- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Накладки сіли на стіки ідеально. Ніякого люфту чи зісковзувань. Не скажу, що моя гра від цього значно покращилась, але практика вимагає часу
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Зручні накладки
- Продавець BitokStoreUa
Дякуємо за відгук! Гарного настрою та приємного користування!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Отримав накладки, ідеально підходять на стіки
- Переваги:
- Швидка відправка, ціна, приємна текстура палець не скользить
- Продавець BitokStoreUa
Вдячні за оцінку товару. Приємного користування!
- П.П.Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Все ок, наводиться зручніше)
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Замовляла для чоловіка
Йому все сподобалось, каже зручно грати. Якість топ- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Данил П***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
чудові
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Прозорий
Вирішив вперше спробувати що таке ці контролфріки, виявилось що це дуже зручна штука
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Pristavkin Dim
- Проценко І***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Купував для джойстика Xbox S/X, по причині того, що покриття оригінальних стіків знищилося. В такому випадку вони сідають дуже вільно і рухаються. Я посадив їх на епоксидний клей і служать вже другий місяць.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Всё отлично, брал для DuoSense Edge, качество хорошее, но очень плохо одевались, чтобы снять, надо теперь их ломать
- Переваги:
- Материал, качество, хороший пластик
- Недоліки:
- Очень туга одевались
- Продавець Pristavkin Dim
- Гужвій П***
Чел ты взял не те(( нужны для пс4:5 а не для хбох)
- ІВАН К***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Покупал для Flydigi Apex 5, отлично сели, всё как полагается, отправили быстро, могу рекомендовать как сами накладки, так и продавца
- Переваги:
- Отлично сидят, не отлетают, хорошая эргономика
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Взяв накладки для геймпаду Dualsense і не подивився, що вони для Xbox. Для Dualsense вони замалі, проте я все одно вирішив спробувати одягнути їх. Грибки дуже деформувались і накладки я скоріш за все вже не зніму ніколи, бо заходили дуже туго. Але зайшли і не зламались, що каже про якість матеріалу (дуууууже туго йшли). Доволі широкі, палець не зізковзує, завдяки рельєфній текстурі. Головне - якість гри покращилась, грати стало зручніше, особливо в шутери.
- Переваги:
- Міцний матеріал, зручна текстура, покращують якість гри.
- Недоліки:
- Сумінсність лише з Xbox котнтролерами
- Продавець Pristavkin Dim
- Rec K***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Придбав накладки до Xbox контролера, та додатково до PS які потрібні були для стіків Asus Rog Ally. Переживав що можуть не підійти, так як різні розміри стіків, одна все стало прекрасно, і відчуття гри стало набагато краще.
Дякую за ваш відгук!
Раді чути, що накладки підійшли і на Xbox, і на Asus Rog Ally, та ще й покращили відчуття під час гри
Завжди готові допомогти з якісними аксесуарами для комфортного геймінгу.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Тримаються добре, грати дійсно стало зручніше, не жалкую що придбав, дякую
- Продавець BitokStoreUa
Дякуємо за оцінку накладок. З ними справді зручно грати.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: BitokStoreUa. Колір: Чорний
Все виглядає чудово, товар прийшов в гарному вигляді, накладки мʼякі та приємні на дотик, у використані чудово проявляють себе
- Продавець BitokStoreUa
Щиро вдячні за Ваш відгук. Приємно чути і бачити товар в ділі.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже добрі накладки. Спочатку купив прозорі на один контролер, сподобалися та купив чорні ще й на другий геймпад.
- Переваги:
- Дуже добрі накладки
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Прозорий
Чудові накладки: легко та зручно кріпляться, міцно тримаються, легко знімаються, добре виглядають на геймпаді.
- Переваги:
- Чудові накладки
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Товар якісний, накладки зручні. Швидка доставка.
- Валерий Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Накладки сподобалися, стало зручніше грати, виріс контроль
- ЮлианаВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже зручні накладки. Рекомендую
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Хорошее качество и очень быстрая доставка, благодарю!
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Хороші, якісні kontrolfreek
- Переваги:
- Зручність у використанні
- Недоліки:
- Незнайшов
- Продавець Pristavkin Dim
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Отличные оригинальные стики для геймпада! Качество сразу чувствуется — сидят идеально, не скользят и делают управление более точным.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Покупала на подарок парню с белым джойстиком. Такого счастливого лица я ещё не видела. Приятные на ощупь, удобные и практичные
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Стыки покупал для FORTNITE,и я вам скажу что играть стало намного приятней и легко,есть одно но " если и у вас маленькие руки то будут не зручно",а в остальном все гуд,я заметил что стал вывозить игроков в упор намного легче из за накладок на стыки
- Переваги:
- Хорошо крепятся на геймпад,пальцы не скользят.ну качество за свои деньги нормальное)
- Недоліки:
- Ещё не обнаружил
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Грайте із задоволенням! :)
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Darius. Колір: Фіолетовий
Все отлично
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Darius. Колір: Фіолетовий
Брал специально для игры в фортнайт. Качество супер, сидят плотно, как влитые. Стрельба улучшилась в разы за счёт того что стик ты лучше контролируешь.
- Переваги:
- Хорошее качество, не дорого.
- Недоліки:
- Их нет
- Андрей И***Відгук від покупця. Продавець: Darius. Колір: Білий
Магазин хороший,все очень быстро и качествено. Спасибо