Картка Rozetka

Відгуки покупців про Триколірний кушон Натуральний тон Drawshe Blue Diamond Three Color Skin Nourishing Air Cushion Cream 24 г

Код:  488519579
Оцінка користувачів 4.79/5
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Кушон просто чудовий, легкий, прибирає всі недоліки. Супер якісне пакування.

Переваги:
    Якість, ціна, пакування, легкий
  • Анастасія О***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Дуже сподобався, тонує, не тяжкий, дуже, дуже рекомендую особливо з дорослою шкірою

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Мені подобається! Пакування на висоті! Сам тон лягає м'яко , побачу ще як себе поведе)

• Інна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Дуже сподобався кушон, має легку текстуру, але дуже гарно перекриває

• Наталя Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Гарний кушон класно лягає на шкіру не відчувається на обличчі мені сподобався)

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Дуже класний, підходить під тон шкіри, робить її шовковистою і приємний на дотик.

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Легкий, приємний, тон підійшов. Залишає відчуття свіжості після нанесення. Доставка швидка.

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Гарне пакування! Гарна ціна. Але як для мене дуже світлий тон. Зовсім не натуральний. Також не приховує ніякі дефекти шкіри.

Переваги:
    Приємна текстура
    Недоліки:
    Дуже світлий тон
  • Ірина Б***

Дякую за швидку відправку

Переваги:
    Він суперовий, особливо для вікової шкіри
    Недоліки:
    Не виявила
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Вартість- якість відповідно! Можливо є кращі, але дорожчі))

• Ганна Г***

Супер,я в захваті!

Переваги:
    Підлаштовується під тон шкіри
  • Сильченко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Дуже хороший кушон, гарна текстура! А упаковка взагалі супер - подарункова, буде чудовий подарунок

Переваги:
    Гарно лягає, не дуже блищіть. Тримається зранку до вечора, не скатується у зморшки (а це для мене в 59 років проблема).
  • Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Кушон легкой текстуры, выравнивает тон кожи при этом не ложится толстым и плотным слоем. Удобная и качественная упаковка. Товаром очень довольна - оправдал все ожидания.

Переваги:
    Полностью соответствует требованиям
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Вітаю! Замовляю вже не перший раз цей кушон. Дуже задоволена ціною і якістю товара. Продавця рекомендую, дуже швидко оформив і надіслав товар. Дякую!

• Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Купила цей кушон вперше за гарними відгуками. Кушон не поганий, легкий за текстурою, добре матує, але не завжди перекриває почервоніння, на жаль. Не сподобалася упаковка, не сучасна.

• Христина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Брала і собі і на подарунок, дуже сподобалось, упаковка і сам кушон дуже гарні, я в захваті!

• Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Упакування, то окрема любов.
    Кушон легкий, там і база, і праймер і тональний крем.
    Гарно перекриває почервонніння, гарно тушується, зволожує і не пересушує шкіру.

Переваги:
    Він ідеальний для мого комбінованого типу
    Недоліки:
    Немаж
  • Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Брала на подарунок, дуже все гарно упаковано і всередині краса, аж самій захотілося

• Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Дуже класний кушон на літо. Маю світлу вікову комбіновану шкіру, на неї засіб наноситься легко, рівномірно розподіляється по обличчю, не залишає плям, не западає у пори та зморшки, нічого зайвого не підкреслює. Дає помірно вологий фініш, який я трохи припудрюю, бо не люблю, коли шкіра поблискує.

Обличчя з ним виглядає свіжим, доглянутим, самого засобу на шкірі не видно взагалі. Він не обтяжує шкіру, не створює ефекту маски. Чесно кажучи, я не очікувала такого рівня від копійчаного крему.

Коробку з кушоном отримала запаяною у плівку, тобто у бездоганному вигляді. Сам футляр має ефектний дизайн, але, як на мене, занадто яскравий. Поціновувачки усього "золотого" та блискучого будуть у захваті))

До комплекту входять: запаска у коробочці та оксамитовий мішечок для кушона. Оксамит хоча й щільний, але візуально має якісь плямки і загалом виглядає доволі дешево, що й не дивно))

Підсумок: сам кушон - на тверду п'ятірку, оздоблення - на любителя. На подарунок, якщо брати, то з обережністю.

Переваги:
    Несподівано якісний кушон на літо
    Недоліки:
    Оксамитовий мішечок так собі