- Мокренко А***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
Надеюсь, не придется применять. А так с виду все отлично
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: zakupu
швидка доставка, все уточнили при замовленні, хороше пакування і якість.
- Переваги:
- ціна, якість, виробник
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
Отличная вещь.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
Быстрая доставка, хороший товар.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: zakupu
Как оказалось в комплекте идут 2 одеяла, может быть это был подарок от продавца.
Для проверки обмотал руку и тепло почувствовал практически сразу.
Пленка вообще невесомая, но при этом достаточно прочная, можно не опасаться что она нечаянно порвется, наверное как ткань.
В целом доволен.
Подскажите пожалуйста если пленку использовать совместно с одеялом,
что должно быть ближе к телу, одеяло или пленка ?- Переваги:
- Прочная пленка.
- Недоліки:
- Относительно громко шуршит.
- Чибанюк Д***
Если использовать с одеялом, то к телу одеяло. Но этого делать не рекомендуется, так как одеяло натянет влагу, чтоб избежать этого, нужно периодически разворачиваться и проветривать
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
Брав собі в походи. Неодноразово користувався. Красна річ, якщо треба зігрітися чи трішки остить. Якщо знаєте, що можуть виникнути екстремальні умови, то краще взяти. Також можна використовувати як відбивач тепла і світла, працює досить ефективно.
- Переваги:
- Дійсно працює в екстремальних умовах. Легкий і компактний
- Недоліки:
- Дуже шелестить, але краще шелест, а ніж холод
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Врятує від переохолодження в холодну пору, а в спеку можна сховатися від сонця. Дякую!
- Продавець StarLight
- Марек М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Надеюсь никогда не воспользуюсь но должна быть
- Переваги:
- Обезательная вещь в любом доме
- Продавець StarLight
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Упаковка не в1дпов1даэ фото, дорого 290 грн за 1 шт, читала в коментарях, що 2 шт в комплект1 приходило покупцям
- Переваги:
- На як1cть ще не перев1ряла
- Недоліки:
- Дорого, шукайте дешевше
- Продавець StarLight
Доброго дня! У карточці товару не зазначено упакування, а суто фотоконтент пов'язаний із товаром. Ціна також є актуальною згідно наявного ціноутворення та дана ціна відповідає якості товару. В назві товару, у описі, характеристиках та на фото йдеться тільки про одну ковдру. Тобто ніякого комплекту немає та бути не може. Актуальна та відповідна картка товару тільки у назві, описі, характеристиках та на фото, а не у коментарях.
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Цвет отличается от того что на картинке
- Недоліки:
- Цвет
- В'ячеслав М***
Исправили
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня! Зазначена Вами інформація була перевірена та після перевірки помилку в карточці товару було виправлено. Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
А це точно воно? Мені видали всі упаковки такі. Чи я можу не хвилюючись передати їх тим кому це треба ?
- Переваги:
- Шуршить
- Недоліки:
- Хз що це за 180грн
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня! Так, зазначений товар - це точно той товар, що Ви змовили, тобто це термоковдра. Тож Ви можете передати товар кому потрібно та не хвилюватися!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Легенда
Швидка доставка