- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Квіточка гарна.Я задоволена.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Квіточка прийшла в хорошому стані, відповідає фото
Мій любимий колір, піднімає настрій
Любуюсь- Продавець Flower Garage
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Чудова ніжна квіточка!
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Flower Garage
Дякуємо Вам за відгук!
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Отримала квітку
Все чудово. Дуже багато квіточок- Переваги:
- Все чудово
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Дуже гарні квіти. Прийшли швидко і у гарному стані
- Переваги:
- Як на фото
- кравченко л***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
пакуваня надійне
доставка швидка
милуюся- Переваги:
- гарний, росте
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець Flower Garage
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Рослина неймовірно гарна
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Прекрасна якість і сервіс!
Антуріум великий, доглянутий, корені й листя у відмінному стані. Упакований був дуже надійно, при транспортуванні нічого не постраждало.- Продавець Flower Garage
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Сьогодні отримала квітку. Пакування чудове, доїхала за добу! Дякую, будемо замовляти ще!)
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук, нехай радує Вас і довкілля.
- Аліса Т***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Посилка прийшла вчасно, все добре запаковано, пошкоджень немає. Колір квітки дуже гарний, листя глянцеві, коренева велика. Дякую!
- Переваги:
- Гарна та здорова квітка
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук, нехай росте на користь Вам і довкіллю.
- Аня М***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Квітка гарна, але квітка не така рожева як хотілось. Можливо треба вітамінів - далі підживимо і побачимо як буде цвісти
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук, саме такий з свіжими квітами ми відправляємо, вони розквітаючи стають від зеленого до насиченого рожевого.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Квітка дуже красива і легко може скласти конкуренцію навіть квітучим орхідеям.
Дуже радію, що в мене є така краса на підвіконні.- Переваги:
- Все
Доброго дня!
Дякуємо і Вам! Нехай радує Вас і довкілля!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Flower Garage
Загалом квітка дуже гарна.
Але розміри не відповідають опису.
Сама квітка 37-38см разом з горщиком, а вказано 50-55, що значно відрізняється від факту.
Горщик 12см, замість 14 (але це дрібниці)
Упаковка не супер, хоча розумію що ідеально запакувати не вийде, але можна вказувати на пошті що "крихке" - тоді працівники будуть акуратніше ставитись.- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Розміри, трохи пом'ятий
- Продавець Flower Garage
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук, всі нюанси врахуємо, та от тільки "позначка" крихке, можлива лише на вантажні відділення і виключно з "Ручна обробка", такі правила нової пошти і ми їх дотримуємось, навіть якщо не згодні.
За розміри я з Вами зв'яжуться в особисті для вирішення питання і всі рослини, завжди вказуються з горщиком.
- Майя Ю***Продавець: Flower Garage
Чому ви обманюєте , хіба важко зайти на сайт , подивитися що біля цих квітів стоїть смарт доставка , коли я оформляла заявку , то в мене доставка була безкоштовна , сьогодні зі мною зв'язались з Розетки ,вони розглянули мою скаргу , виявляється , що продавець вказав не правильні габарити .Смарт доставка дозволяє до 120 см , посилка була не більше 60 см. Взагалі , якщо платна доставка , продавець страхується і бере переплату . Доречі , доставка НП була 149 грн . , де ви взяли 250 грн . ? По вашій халатності і розхлябаності я мала ще вам 250 грн .вислати ? Я думала оплатити ті 149 грн . , забрати замовлення , але якщо вам приходять з Нідерландів квіти з паламаними листками , то це не моя проблема , такі продають по знижці . Не дуріть людей і вказуйте правильні розміри , бачила , що я не перша стикнулась з цим.
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавець не компетентний і ,м'ягко кажучи , дивний .
- Майя Ю***Продавець: Flower Garage
Замовила два вазони антуріум і спатифілум , антуріум прийшов не 50 - 55 см. , як заявлено , а до 40 см , дуже ріденький , один великий листок зламаний , видно , що давно , горщик не 14 , а 12 . В мене активна смарт доставка , чомусь не спрацювала ,хоча на сайті де вазони вона вказана .
- Переваги:
- Недоліки:
- Довга доставка , товар не відповідає заявленому , не привітний продавець
Доброго дня.
Я через відмову від рослин втратив 250 грн., я маю радіти цьому?
Ви маєте смарт доставку але не прочитали що вона не діє на цей товар і я маю цьому бути привітний? Товар був для Вас замовлений і попереджені Ви що відправку буде 23-24 березня, Ви погодились з цим а потім питають чому продавець просить 200 грн і не повертається цей аванс якщо відмова на пошті, а це утеплити рослини, купити картон для пакування, послуга пакування і 150 грн пересилка в обидві боку, звісно продавець дуже і дуже привітний коли втратив до 300 грн, через те що листочок тріснутий на живій рослині, яка проїхала 4000 км з Нідерландів до Вас на пошту, щоб Ви подумали, купити чи не купити.