Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Мишка Defender Sleipnir GM-927 USB Black+ Килимок (52927)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хочу сказати про мишку. Загалом, я купував таку і зараз ще хочу взяти. Вона зручна, рука не в'яне від неї, а я багато користуюсь, досить норм працює, дозволяє бути влучним у іграх і не водить її, більше року вона точно відслужила без нарікань.
    Там ще в наборі якісь програми, типу макроси для мишки але я не розбирався.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Заказал мышку и остался полностью доволен. Работает стабильно, чувствуется качественная сборка — в руке лежит удобно, пластик матовый, не скользит, кнопки нажимаются чётко. Пользуюсь в играх типа CS2, Battlefield 4 и Minecraft — никаких задержек или фризов, отклик быстрый, сенсор адекватный.
    DPI настроил под себя — использую 2400 и базовую чувствительность 6/11, в играх дополнительно регулирую. Поддерживается настройка частоты опроса до 1000 Гц, это даёт очень плавное и точное управление.
    Понравилось, что в комплекте идёт коврик — он небольшой, но качественный, и идеально подходит под саму мышку. На нём мышь двигается плавно, без рывков и пропусков.
    RGB-подсветка есть, но особо не настраивается — лично мне не критично, выглядит стильно и не раздражает. Главное — что мышка работает так, как нужно.
    ПО от Defender установил, DPI и частоту меняю через него. Макросы ещё не пробовал, но возможность есть — это плюс.
    Для своей цены — реально достойное устройство. Не какой-то ноунейм с "игровым дизайном", а нормальная рабочая мышь, которой удобно пользоваться. Рекомендую тем, кто хочет за разумные деньги получить хороший результат.

Переваги:
    dpi, коврик, ПО
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Бомбезна!!!!

Переваги:
    Приємна на дотик, комфортна в руці, зроблена добротно, коврик в подарунок, доставка за 1 день
    • Продавець  WOWS

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Вашко П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Загалом непогана миша за свої кошти

Переваги:
    Коврик у комплекті
    Недоліки:
    Не знайшов як виключати підсвітку , бокові кнопки спрацьовують лише при максимальному зажимі (провалюються на пару мм всередину миші що викликає дискомфорт).
  • Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка прийшла непрацююча. Саме головне - чому я маю оплочувати доставку при поверненні товару ? Це ж не моя вина, що товар бракований ...

Переваги:
    Підсвітка.
    Недоліки:
    Не працює.
    • Дмитро З***

Доповню відгук. За мишку повернули кошти, дякую ! Але за її купівлю, у мене списали 110 гривень з бонусного рахунку, ці кошти так і не нарахували, хоч в техпідтримці обіцяли, що бонуси нарахуються автоматично. Як висновок, за те що товар бракований ( не з моєї вини ) повернення я був змушений робити за свій кошт, та до того ж ще й не повернули бонусні гривні. Ганьба такому обслуговуванню.

• Дмитро З***

Бонуси повернуті, респект магазину. Єдиний осад, що довелось робити повернення бракованого товару за свій рахунок.