- Команіцький В***Відгук від покупця. Продавець: YOUR SHELF. Висота: 52.6. Глибина: 39.8. Ширина: 140. Колір: Дуб Сонома/Білий
Гарна тумба, приїхала неушкоджена з усію комплектацією. Легка в збиранні, тільки потрібна викрутка. Загалом гарна та зручна.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: YOUR SHELF. Висота: 52.6. Глибина: 39.8. Ширина: 140. Колір: Бетон
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: YOUR SHELF. Висота: 52.6. Глибина: 39.8. Ширина: 140. Колір: Чорний
Полка супер. Как влитая подошла на мой 65 дюймовый телек и под PlayStation. Еще кучу мест для заполнения. Собирается легко. По инструкции все было доступно понятно. Вообщем я доволен. По качеству доски я не сориентирую.
- Переваги:
- Под телек супер, простота в сборке
- Недоліки:
- Пока не знаю
- Валерій G***Відгук від покупця. Продавець: YOUR SHELF. Висота: 52.6. Глибина: 39.8. Ширина: 140. Колір: Дуб Сонома
Неймовірно класна тумба під телевізор. Виглядає легко і по сучасному, оптимальна висота для перегляду тв, на полицях багато місця для апаратури. Окремо відмічу якість, все підігнано бездоганно, збірка легка і захоплююча. Виріб виглядає міцним і довговічним. Продавець тримає зв'язок з клієнтом. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд, упаковка
- Недоліки: