Відгуки покупців про Кухонний модуль під витяжку Еверест Еко 600 дуб крафт білий/білий 60х30х28 см

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома

Гарний модуль

• Продавець  Mobiliario

Добрий день, Марино! Дуже приємно читати такі слова! Дякуємо за довіру та гарну оцінку. Нехай Ваш дім буде наповнений затишком і теплом!

• Олександр Л***

Все чудово підійшло, товаром задоволений

Переваги:
    Якісний матеріал, легко збирати
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що змогли виправдати Ваші очікування і зробити інтер’єр ще затишнішим.

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома

Модуль сподобався. Продавець швидко зв'язався,все роз'яснив, швидко відправили, все було гарно упаковано

Переваги:
    Ціна-якість
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Інно! Ми дуже вдячні Вам за відгук та фотографії меблів у Вас вдома, користуйтесь із задоволенням)

Чекаємо Вас знову.

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Ясен Шимо світлий

Все супер

Переваги:
    Можна вдома заказати собі мебель

Маріє, добрий день.

Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Ясен Шимо світлий

Ручка з дешевого литого пластику... На ручці видна цятка від лиття яку ніяк не прибрати. В комплекті немає газліфтів. Але є все інше для самостійного складання.

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Андрію! Так, фабрика зараз не комплектує виріб газліфтами, конструкція цього модуля не витримує його. Можна додатково придбати механічні фіксатори