- Елизавета Ч***Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель. Колір корпусу: Дуб Сонома
Обирала спеціально тумбу для зборки без дрелі, але виявилось спочатку так що ті дірки які є - криві, на дверях взагалі немає дірок. Підтримка у вайбері відповідає раз на 3 дні і просто дає рекомендації в альтернативній інструкції. Не маю дрелі і маю просто купу безглуздих дошок)
- Переваги:
- Недоліки:
- Необроблені фасади, на дверцята немає просвердлених дірок, Дірки які просвердлені - криві
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель. Колір корпусу: Дуб Сонома
Швидка доставка,відповідає опису на сайті
- Переваги:
- Чудова тумба,легко збирається.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Nicole Piliaieva
Дуже вдячні Вам за відгук!)
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб
За свої кошти гарно
- Продавець Nicole Piliaieva
Дякуємо Вам за відгук!)
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Графіт / Білий. Колір корпусу: Дуб крафт білий
Чудовий вибір за свої гроші
Швидко збирається, все є в комплекті
Товаром задоволений- Переваги:
- Чудовий нижній модуль без стільниці
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Олегу! Щиро дякуємо за добрі слова!
Раді, що Ви залишилися задоволені якістю меблів і сервісом. Нехай покупка приносить лише позитивні емоції!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Графіт / Білий. Колір корпусу: Дуб крафт білий
хороший модуль, легко зібрався (якісь відповідає вартості)
- Переваги:
- гарний вигляд
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Станіславе! Щиро дякуємо Вам за теплий відгук!
Раді чути, що меблі повністю відповідають очікуванням. Дякуємо, що обрали нас!
- Крюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Графіт / Білий. Колір корпусу: Дуб крафт білий
Обслуговування відмінно,швидко доставили,відповідає фото, все супер, ціни доступні,рекомендую
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Людмило! Дякуємо, що довірили нам свій вибір! Приємно знати, що Вам сподобалися і меблі, і рівень сервісу. Нехай вони служать Вам довго і надійно.
- Данута В***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Обслуговування відмінне. Товаром задоволена. Рекомендую.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що наші меблі та сервіс Вам сподобалися. Такі слова надихають нас працювати ще краще! Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді бачити Вас знову.)
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Всім задоволенні
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Марино! Ми дуже вдячні, радьте нас близьким, а ми будемо ставати кращими кожного дня для Вас)
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Товар добрий,складається легко.
- Переваги:
- Свої гроші стуоє.
- Недоліки:
- Це платна "упаковка" товара на новій почті. Попередити мене забули при розмові з менеджером що оплата за мій рахунок.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Людмило!
Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Ми відправляємо замовлення у фабричному пакуванні, на деякі види посилок перевізник може зробити додаткову упаковку для захисту при транспортуванні.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Хороший товар за свої гроші.
- Переваги:
- Нормальна якість
- Продавець ВерестМ
Вітаю! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за відгук))
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Все чудово, якість відповідає ціні.
Доброго дня, Василю)
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову!
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Прийшло все вчасно і без пошкоджень.Все влаштовує.
- Переваги:
- Непогана якість.
Невелика ціна.
Якісне пакування.
Комплект кріплень з запасними елементами.
Гарний вигляд.
Зрозуміла інструкція.
Адекватний менеджмент. - Недоліки:
- Немає.
- Продавець ВерестМ
Відгуки с фото, це окремий вид задоволення! Дякуємо, що ділитесь)