- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За эти деньги супер, тактильно приятно держать в руках, качество хорошее, не Викс, конечно, но там и ценник в 10 раз больше.
- Переваги:
- Отличный за эти деньги.
- Недоліки:
- До Викса не дотягивает.
Представник постачальникаДякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної екслуатації на довгий час!
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Компактний зручний мультитул
- Переваги:
- Не великого розміру. Зручно носити з собою
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Пружина на ножицях зламана, тому вони зовсім не працюють. Під час отримання не перевіряв товар. Тепер буду перевіряти завжди. Проте магазину треба перевіряти товар перед відправкою!
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Зламаний товар
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень маленький но кусачки режут хорошо ножницы тоже режут не плохо просто мне не очень удобно наборчик прикольный
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все ОК
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Раджу до придбання.
- К. В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Відмінний мультитул! Якість супер. Відповідає всім заявленим характеристикам. Раджу до придбання.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Маленький помічник, можна відразу декілька брати, що я ним тільки не робив, десь щось ковирнути, різонути, ну і кусачки для нігтів, собакам і котам нігті кусає добре, коли тримати їх так щоб не бачили звірі його в руках, то наприклад був кіт, він навіть відразу і незрозумів як це сталося та коли, він був в шоці коли потім до дерева підійшов, нігті ніби свої шукати почав а може й ні, ну поведінка його змінилася, на собаку сичати перестав і відразу до людей потягнувся, спати менше став та підвищилася у нього пильність))) а раніше і не видно було, лазив де попало, думали йому і яйця ними відрізати, вже заламали і тримали їх різати, але його погляд не дав цього зробити, пожаліли, а він після цього, то потім і виправився, зі столу більше не їсть чуже )))
Короче, можна давати на них гарантію, беріть сміло, колись знадобляться точно, ціна і якість не відповідають дійсності)) перевершили перше враження))), вони завжди зі мною, ними вбити тяжко буде, але спробувати можна, а зробити кілька дирок в тілі чи виколоти око, це в їхніх можливостях))))
Слава Україні, Героям Слава, Смерть ворогам.- Переваги:
- Глухоніма Фея помічниця, якщо образно сказати)))) Міні розмір, дуже компактні, можна і не відразу знайти))) є вушко маленьке, можна використовувати як брилок на ключі або як ключа до всих замків)))
- Недоліки:
- Не всі замки відмикає, довго ними копати, буду шукати ще, але вони вже як рідні, то які недоліки у рідних можуть бути, просто своєрідні) а по факту, рік в ЗСУ пережили та здаватись не збираються)
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Устройство работает нормально
- Переваги:
- Маленький,функцинальный
- Недоліки:
- Теряется в сумке
Представник постачальникаДякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Маленький, але дуже вправний
- Саша Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісний та компактний інструмент для догляду за нігтями.
Рекомендую до придбання.- Переваги:
- Є ножиці.
- Недоліки:
- Ніж міг би бути більш гострішим.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все супер.
Дуже якісно.
Все гостреньке.
Працює гарно.
Чоловіку на подарунок брала.
Він все ще дякує)- Переваги:
- Компактні розміри. Якість.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
дуже якісний і зручний
Представник постачальникаДякуємо Вам за придбання і бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний товар, рекомендую для придбання. Підійде тим, хто турбується про свої нігті, а також є можливість завжди тримати на ключах з собою, щось підрізати, оскільки ніж та ножиці не декоративні, цілком придатні.
- Переваги:
- Компактність, якість матеріалів, демократична ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за придбання нашого мультитула та бажаємо приємного носіння на довгий час!
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свою ціну мене більш за все вразила якісь товару. Все дуже міцно та надійно тримається, відсутній будь-який люфт. Рекомендую
- Переваги:
- Висока якість, гарний дизайн та ціна
- Недоліки:
- Ножиці та ніж мають погану заточку, тож рекомендую заточити їх власноруч
Представник постачальникаДякуємо Вам за придбання і високу оцінку нашої продукції! Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все добре.
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Девайс подходящий, непонятно только как сложить кусачки, я их раскрыл, а обратно они не хотят складываться..
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
- Непонятно как сложить кусачки
- Павел М***
Разобрался, сложил, ок
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Відгуки допомогли мені наважитись на покупку цього мультитулу.
У реалі, мультитул виглядає якісніше та красивіше, приємний на дотик.
Знаходиться в маленькій коробочці.
Усе функціонує. Є можливість узяти в літак.
вага 39,50, на тактильні відчуття, вашкуватий, довжина 5,5см.
Для порівняння, Швейцарський ніж Victorinox Huntsman, 99,50гр- Переваги:
- маленький, гостренький
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За цю ціну - супер
- Переваги:
- Функціонал
- Загорулька Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
дествительнно харош мультитул ,удобен советую,
- Переваги:
- работае
- Недоліки:
- за такие деньги их нет
- Билянський Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший мультитул. Маленький, немає виступаючих чи гострих граней. Приємно лежить в руці. Ножички робочі, кусачки дуже приємні в роботі і що приємно вони "ловлять" відкусані нігті і вони не розлітаються по всій кімнаті, пилочка своє діло робить. ОБЕРЕЖНО ніж в комплекті одразу досить гострий, можна порізатися.
- Переваги:
- компактний, якісно зібраний.
- Недоліки:
- не виявлено
- Передереев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень маленькое, но вполне функциональное "средство первой помощи ногтям" для ношения с ключами каждый день. Плюс - ножик/ножницы
- Переваги:
- Мал, да удал!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличный мультитул, брал для рыбалки леску откусывает отлично, еще ножнички, маленький ножычек и пилочька-напильничек.
- Переваги:
- Сделано качествено.
Представник постачальникаДобрый день, Александр! Благодарим вас за отзыв.
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий ніж . . .
- Сергій М***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рекомендую, хороша річ, продовжую користуватись не дивлячись на поламані ножниці.
- Переваги:
- Мультитульчик хороший, працює добре все крім ножниць.
- Недоліки:
- Ножнички теж були на рівні поки не зламалась пружина. Пружина слабке місце.
Представник постачальникаДякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар і що ви продовжуєте користуватися ним, незважаючи на недолік з ножицями.
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класний простенький мультитул. Я придбав його вже давно, і одразу зрозумів, що не прогадав. Найчастіше використовую кусачки, вони гострі та завжди працюють без проблем. Мультитул недорогий, однак його якість не підводить: вироблений з міцного металу, надійно зібраний та надзвичайно довговічний. Користуватися ним зручно, компактний, неважкий, його дуже легко взяти з собою. Я знайшов те, що хотів. Рекомендую!
- Переваги:
- 1) Ціна 2) Якість 3) Інструменти 4) Компактний 5) Зручний
- Недоліки:
- Практично немає
Представитель брендаДоброго дня, Олег! Дякуємо вам за відгук.