Відгуки покупців про Набір інструменту Intertool 1/4" 1/2" 108 од. ET-6108 Pro (ET-6108)
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Чудовий набір, гарна якість.
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: PLATA
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір витримує великі навантаження даже одівав трубу на тріщітку велику зриває гайки рекомендую
- Переваги:
- Міцність
- Недоліки:
- Невиявив
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: PLATA
На вид смотрится хорошо, а в деле ещё не проверен
- Переваги:
- Комплектация
- Недоліки:
- Пока нет
- Дмитро Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір.
- Ксюшка Ч***Відгук від покупця. Продавець: PLATA
Брала на подарунок.Дуже задоволені. Сподобався.
- Болотный А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую Розетці за швидку доставку! Сервіс як завжди на висоті. Чудовий набір, завжди допомагає, свої функції виконує на 100%
- Переваги:
- Гарна якість
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний інструмент, головки з міцного матеріалу, не злизуються як звичайний Китай.
Але і ціна не мала. Тріщатки теж не погані. Менша тріщатка відрізняється трохи по кольору (блідіший) але думаю це так у всіх наборах цього бренду. Люфтів теж не помічено- Переваги:
- Висока якість
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір супер. Мені сподобався.
- Влад Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд надійний
Головки щільно тримаються на ключах і не бовтаються
Відносно дешевих наборів- Переваги:
- Ціна=якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- РОМАН Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ещё не использовал, на вид качественный товар ! Поставлю в сервант !!!
- Переваги:
- Для гаража в самый раз .
- Недоліки:
- Пока нет
- Леся В***Відгук від покупця. Продавець: Официальный партнер
Ідеальний набір,якість супер, швидка доставка
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав цей набір у брата, коли потрібно було лагодити авто. Все сподобалося, тому вирішив і собі такий взяти, щоб було на всяк випадок.
Прийшло все запаковане, нетронуте. Всередині все як у кота яйця: чисте, блищить, "красівоє".
Якість має бути не гірше того, чим я користувався. Кейс, доречі, кращий, ніж був у того набору, що я брав. Мабуть оновили. Металеві застібки виглядають надійно.- Переваги:
- Гарний кейс, якість, вигляд, важке
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Оксана
Здравствуйте! У трещёток нет изгиба, как в использовании,удобно? Подскажите пожалуйста на своем опыте, выбираю подарок мужу)
- Дмитро
В моєму випадку не було потреби, і стандартна підійшла. Якщо ж набори з тим, як ви хочете, треба розглядати. Але це мабуть більш специфічний вже інструмент, не бачив таких трещіток в дешевих наборах
- Оксана
Дякую за відповідь! Замовила такий самий,сподіваюсь буде задоволений)
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дому супер в користуванні 4 роки працюють в серванті не лежать
- Переваги:
- Якість для дому
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер-річ, брали на подарунок. Іменинник задоволений. Якість. Все ок. Дякуємо за оперативну доставку
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- З викрутки злазить ручка
- Олександр Ш***
Теж саме
- Александр Г***
Посад;іть її на супер.В мене на супері не злазе.Також резинки у свічних головках
- Тимур Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все отлично
- Переваги:
- хороший набор
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна комплектаціЯ, для ремонту авто саме те(звісно не на СТО), метал хорошої якості. За таку ціну дуже хороший варіант.
- Переваги:
- Якість, комплектація, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний набір інструментів для задоволення більшості моїх технічних домашніх потреб.
Набір прийшов повністю комплектним, виглядає досить солідно, якість упаковки і кейсу - теж на висоті. Сподіваюсь на тривалу і приємну експлуатацію!- Переваги:
- Продуманий, досить багатий набір інструментів. Якість, на перший погляд, непогана. Час покаже…
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений якістю набору, рекомендую !!!
- Переваги:
- Зроблено добротно
- Максим В***Продавець: Rozetka
Зверення до виробника:
Чому на нижній частині ні одна деталь не закріплена? Навіть насадки на тріскучки не закріплені.
Невже ви не можете зробили чемодан для людей, щоб нічого не гриміло, не відвалювалося, не валялося по чемодану? Невже так це важко зробити?
Не дай Бог відкрити його не тією стороною - замість ремонту автомобіля ви будете інтрумент пів години збирати.- Переваги:
- Деталі
- Недоліки:
- Чемодан
Представник постачальникаДоброго дня! Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!
- геннадий о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Профессиональный набор всё есть
- Переваги:
- Качество удобство
- СергейПродавець: Rozetka
Пользуюсь з 2018 року
- Переваги:
- Всего хватает.
- Недоліки:
- гибкого переходника нет
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Більше трьох років користуюсь цим набором.
Цілком задоволений.- Переваги:
- Гарна якість. Купував за прийнятною ціною
- Недоліки:
- не виявлено
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний набір. Є все що треба. Якісний. Товаром повність задоволений. Рекомендую мати як в дома так і в авто
- Паша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко відправили, набір якісний.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!!!
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Виглядає якісно ! Чоловік задоволений !
- Переваги:
- Велике різноманіття головок та насадок
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На свої гроші дуже якісний набір для пересічного громадянина є все потрібне. Саме головне якість на рівні.
- Переваги:
- Якість. Ціна.
- Недоліки:
- Поки що не побачив
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово дуже сподобався видно якість.
РЕКОМЕНДУЮ!!!- Переваги:
- Куча
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На первый взгляд все понравилось, внешний вид, качество изготовления, работа трещеток и качество сопряжения и сброса трещеток с головками. Пока набором не пользовался, обнаружился небольшой не комплект, положили две головки на 12, а головку на 13 забыли.
- Переваги:
- Внешний вид, вес головок и сопряжение головок с трещетками
- Недоліки:
- Положили две головки на 12, а головку на а 13 забыли.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На внешний вид и вес головок, сопряжение головок и трещеток все прекрасно. Но я ещё набором не пользовался. Комплектация немного подвела, положили две головки на 12 и забыли положить головку на 13.
- Переваги:
- На первый взгляд все хорошо, но набором ещё не пользовался.
- Недоліки:
- Положили две головки на 12, а головку на 13 забыли.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутися з такою ситуацією. Для вирішення питань що стосуються комплектації набору, будь ласка, зверніться до продавця.
- Дмитрий К***
Купил на авторынке головку на 13 и ни каких проблем.
- Єгор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрав цей чудовий набір з надіями що він як в описі професійний,але не все так як би мені цього хотілося.дуже великі люфти..Навіть в звичайних,дешевих набірах такого немає..
- Переваги:
- Гарний,с першого погляду якісний,притензій могло б не бути якщо б не ці жахливі люфти..
- Недоліки:
- Великий люфт головки з тріскачкою.
- Игорь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав даний набір, скажу так: дешевий Китай за середню ціну...
Люфти в з'єднаннях просто треш... З вигляду гарний і все- Переваги:
- Завнішній вигляд
- Недоліки:
- Люфти
Представник постачальникаДоброго дня! Набори цієї серії позиціонуються як професійні. Якщо Ви отримали товар неналежної якості, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, що вказані на офіційному сайті Intertool, ми зробимо все можливе для вирішення Вашої проблеми.