- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Супер класні смаколики для кота, особливо для вибагливих котів.
- Продавець Котогав
Вікторіє, щиро дякуємо за відгук!
Дуже приємно, що ласощі сподобалися навіть вибагливому котику. Нехай смакують із задоволенням та приносять лише користь і гарний настрій!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякуємо за швидку доставку,все прийшло добре упаковане,свіженьке,киці дуже подобаються ці смаколики,спробуй не дати)) Miamor це особливий вибір Мії
- Продавець Котогав
Ірино, щиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно чути, що ласощі Miamor так полюбилися вашій Мії . Судячи з відгуку, вона вже точно знає, що смачного має бути в її меню!
Дякуємо за добрі слова про швидку доставку та пакування. Ми завжди стараємося, щоб кожне замовлення приїжджало свіжим і в ідеальному стані.
Передавайте Мії від нас муркотливий привіт, а ми будемо раді вашим наступним замовленням!
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Киці в захваті
- Продавець Котогав
Ігорю, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ваша киця в захваті від смаколиків — це найкраща оцінка .
Будемо раді бачити вас знову!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Кремова текстура пухнастій до вподоби
- Продавець Котогав
Ірино, щиро дякуємо за відгук!
Дуже приємно, що кремова текстура так сподобалась вашій пухнастій — це справді один із улюблених форматів для котиків .
Будемо раді бачити вас знову!
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Доставлен быстро. Порадовала цена. Спасибо продавцу и за доставку
- Переваги:
- Котик ест с удовольствием. Даём для выведения шерсти, помогает.
- Продавець Котогав
Ларисо, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені швидкою доставкою та ціною, а головне — що котик їсть із задоволенням і ласощі приносять користь .
Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дуже смачний і корисний смаколик для домашніх улюбленців . Продавець відповідальний. Дуже рекомендую
- Продавець Котогав
Ларисо, щиро дякуємо за такий теплий відгук і рекомендацію!
Нам дуже приємно, що смаколик сподобався вашому улюбленцю — ці ласощі дійсно не лише смачні, а й корисні. Окремо дякуємо за добрі слова про нашу роботу, ми завжди стараємось бути відповідальними та швидко обробляти кожне замовлення.
Нехай ваш хвостик смакує із задоволенням!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Даю для виведення шерсті, дуже подобається моїм 4.
- Переваги:
- Добре їдять
- Продавець Котогав
Тетяно, щиро дякуємо за відгук .
Дуже приємно, що ласощі добре смакують усім вашим чотирьом улюбленцям .
Нехай із задоволенням їдять і почуваються чудово!
Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням .
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Котик не їсть мальтпасти, а ці ласощі лопає тільки так. Сподіваюся що свою функцію вони виконують
Відправка швидка- Продавець Котогав
Наталіє, дякуємо вам за ще один відгук .
Дуже приємно, що ці ласощі котик їсть із таким апетитом .
Іноді зручний формат справді стає чудовою альтернативою мальтпасті — сподіваємось, результат вас теж порадує.
Дякуємо за відзначену швидку відправку та вашу довіру. Будемо раді новим замовленням .
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Котам смакує
- Переваги:
- Допомагає вивести шерсть
- Продавець Котогав
Олександро, дякуємо вам за ще один відгук .
Раді, що і цей варіант смакує котикам та приносить користь — особливо у питанні виведення шерсті.
Дякуємо за довіру та що ділитеся своїм досвідом. Завжди раді вашим новим замовленням .
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Ці ласощі - улюблені. Без них кіт не починає їсти мясо, обовязково треба додати трошки)))
- Продавець Котогав
Алло, щиро дякуємо за такий милий і живий відгук! Дуже раді, що ці ласощі стали справжнім «маст-хевом» для вашого котика
Якщо без них не починається обід — значить, смаколики справді улюблені .
Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням для хвостика!
- Пасюра О***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Не можу оцінити на повну ці ласощі, тому як мій ,,цар,, їх їв, АЛЕ……його висипала алергія. Чому знаю що саме від них, тому що він схильний до алергій і не вводили не чого нового окрім них. Віддала подружці для їі кішкі, то вона від них з розуму сходить
- Переваги:
- Їв
- Недоліки:
- Висипала алергія
- Продавець Котогав
Щиро дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком .
Нам дуже шкода, що у вашого котика виникла алергічна реакція — на жаль, навіть якісні ласощі можуть індивідуально не підходити певним тваринкам, особливо схильним до алергій .
Добре, що ви уважно стежите за станом улюбленця і одразу помітили реакцію. Дякуємо, що повідомили — це важлива інформація для інших власників.
Раді, що для киці вашої подруги ласощі підійшли і принесли задоволення .
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякую за швидку зворотню відповідь у вигляді доставки) Котикам дуже смакує.
- Переваги:
- Гарна ціна)
- Продавець Котогав
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже раді, що доставка була швидкою, а ласощі припали до смаку вашим котикам .
Дякуємо за довіру та приємні слова про ціну — завжди раді вашим замовленням і чекаємо знову.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Все ок
Дякуємо, Сергію!
Раді, що все сподобалося і товар підійшов. Нехай котику смакує, а ми завжди тут, щоб швидко й без затримок відправити наступне замовлення.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Замовила ласощі ,котику сподобалось ,цілий вечір ходив за мною ще просив
- Продавець Котогав
Ольго, дякуємо за такий милий відгук!
Уявили котика, який цілий вечір наполегливо просив добавку — це найкраща оцінка смаку!
Нехай ласощі й надалі тішать вашого улюбленця, а ми із задоволенням допоможемо з наступними покупками.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Якісний товар, швидка відправка.
Котику подобається!
Дякуємо продавцю!- Продавець Котогав
Олено, щиро дякуємо за теплий відгук .
Дуже раді чути, що ласощі Miamor припали до смаку Вашому котику . А швидка відправка та якісний сервіс — це завжди наш пріоритет .
Нехай Ваш улюбленець буде здоровий і щасливий.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякую за хорошу ціну та швидку відправку товару.
У моєї кішки проблеми із травленням, тому за рекомендацією вета даю їй на регулярній основі дану мальтсофт пасту.
Інших виробників вона не їсть, а цю лопає за 2 вуха, тому трішки дорого виходить, але здоровʼя кішки на першому місці.- Переваги:
- Кішка дуже любить цю пасту. Зручно брати з собою.
- Недоліки:
- В пачці лише 6 стіків… але не критично, просто замовляю відразу більше пачок.
- Продавець Котогав
Вікторіє, дякуємо вам за настільки змістовний та щирий відгук .
Дуже приємно чути, що паста Miamor Malt Cream & Cheese не лише смакує вашій киці , а й допомагає з травленням — адже саме для цього вона і створена .
Розуміємо ваші зауваження щодо об’єму упаковки, дійсно, через 6 стіків виходить брати одразу кілька пачок, але так і зручніше завжди мати ласощі під рукою .
Ви абсолютно праві: здоров’я улюбленця — завжди на першому місці, і ми раді, що можемо допомогти вам у цьому.
Дякуємо за довіру до нашого магазину та будемо раді вашим новим замовленням.