Відгуки покупців про Ласощі для котів Miamor Cat Snack Malt Cream & Cheese 6 стіків по 15 грам
- Павлович Ю***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Чудові смаколики, киця просто обожнює їх.
Все прибуло в цілісному вигляді, швидка доставка, рекомендую. Дякую.- Продавець Котогав
Юліє, дуже дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що киця просто обожнює ці смаколики, а замовлення прибуло швидко та неушкодженим. Нехай ваша красуня ще довго радує вас здоров’ям, гарним настроєм !
- Константин Р***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякую.
- Продавець Котогав
Костянтине, щиро вдячні за вашу оцінку! Для нас дуже цінно, що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо вашому улюбленцю гарного апетиту, міцного здоров'я та багато затишних і щасливих днів!
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
- Продавець Котогав
Богдане, дякуємо, що обрали наш магазин!
Будемо дуже раді, якщо ласощі припали до смаку вашому котику та залишили лише приємні враження.
Дякуємо за покупку та сподіваємося знову бачити вас серед наших клієнтів!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Супер класні смаколики для кота, особливо для вибагливих котів.
- Продавець Котогав
Вікторіє, щиро дякуємо за відгук!
Дуже приємно, що ласощі сподобалися навіть вибагливому котику. Нехай смакують із задоволенням та приносять лише користь і гарний настрій!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякуємо за швидку доставку,все прийшло добре упаковане,свіженьке,киці дуже подобаються ці смаколики,спробуй не дати)) Miamor це особливий вибір Мії
- Продавець Котогав
Ірино, щиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно чути, що ласощі Miamor так полюбилися вашій Мії . Судячи з відгуку, вона вже точно знає, що смачного має бути в її меню!
Дякуємо за добрі слова про швидку доставку та пакування. Ми завжди стараємося, щоб кожне замовлення приїжджало свіжим і в ідеальному стані.
Передавайте Мії від нас муркотливий привіт, а ми будемо раді вашим наступним замовленням!
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Киці в захваті
- Продавець Котогав
Ігорю, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ваша киця в захваті від смаколиків — це найкраща оцінка .
Будемо раді бачити вас знову!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Кремова текстура пухнастій до вподоби
- Продавець Котогав
Ірино, щиро дякуємо за відгук!
Дуже приємно, що кремова текстура так сподобалась вашій пухнастій — це справді один із улюблених форматів для котиків .
Будемо раді бачити вас знову!
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Доставлен быстро. Порадовала цена. Спасибо продавцу и за доставку
- Переваги:
- Котик ест с удовольствием. Даём для выведения шерсти, помогает.
- Продавець Котогав
Ларисо, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені швидкою доставкою та ціною, а головне — що котик їсть із задоволенням і ласощі приносять користь .
Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дуже смачний і корисний смаколик для домашніх улюбленців . Продавець відповідальний. Дуже рекомендую
- Продавець Котогав
Ларисо, щиро дякуємо за такий теплий відгук і рекомендацію!
Нам дуже приємно, що смаколик сподобався вашому улюбленцю — ці ласощі дійсно не лише смачні, а й корисні. Окремо дякуємо за добрі слова про нашу роботу, ми завжди стараємось бути відповідальними та швидко обробляти кожне замовлення.
Нехай ваш хвостик смакує із задоволенням!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Даю для виведення шерсті, дуже подобається моїм 4.
- Переваги:
- Добре їдять
- Продавець Котогав
Тетяно, щиро дякуємо за відгук .
Дуже приємно, що ласощі добре смакують усім вашим чотирьом улюбленцям .
Нехай із задоволенням їдять і почуваються чудово!
Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням .
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Котик не їсть мальтпасти, а ці ласощі лопає тільки так. Сподіваюся що свою функцію вони виконують
Відправка швидка- Продавець Котогав
Наталіє, дякуємо вам за ще один відгук .
Дуже приємно, що ці ласощі котик їсть із таким апетитом .
Іноді зручний формат справді стає чудовою альтернативою мальтпасті — сподіваємось, результат вас теж порадує.
Дякуємо за відзначену швидку відправку та вашу довіру. Будемо раді новим замовленням .
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Котам смакує
- Переваги:
- Допомагає вивести шерсть
- Продавець Котогав
Олександро, дякуємо вам за ще один відгук .
Раді, що і цей варіант смакує котикам та приносить користь — особливо у питанні виведення шерсті.
Дякуємо за довіру та що ділитеся своїм досвідом. Завжди раді вашим новим замовленням .
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Ці ласощі - улюблені. Без них кіт не починає їсти мясо, обовязково треба додати трошки)))
- Продавець Котогав
Алло, щиро дякуємо за такий милий і живий відгук! Дуже раді, що ці ласощі стали справжнім «маст-хевом» для вашого котика
Якщо без них не починається обід — значить, смаколики справді улюблені .
Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням для хвостика!
- Пасюра О***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Не можу оцінити на повну ці ласощі, тому як мій ,,цар,, їх їв, АЛЕ……його висипала алергія. Чому знаю що саме від них, тому що він схильний до алергій і не вводили не чого нового окрім них. Віддала подружці для їі кішкі, то вона від них з розуму сходить
- Переваги:
- Їв
- Недоліки:
- Висипала алергія
- Продавець Котогав
Щиро дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком .
Нам дуже шкода, що у вашого котика виникла алергічна реакція — на жаль, навіть якісні ласощі можуть індивідуально не підходити певним тваринкам, особливо схильним до алергій .
Добре, що ви уважно стежите за станом улюбленця і одразу помітили реакцію. Дякуємо, що повідомили — це важлива інформація для інших власників.
Раді, що для киці вашої подруги ласощі підійшли і принесли задоволення .
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякую за швидку зворотню відповідь у вигляді доставки) Котикам дуже смакує.
- Переваги:
- Гарна ціна)
- Продавець Котогав
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже раді, що доставка була швидкою, а ласощі припали до смаку вашим котикам .
Дякуємо за довіру та приємні слова про ціну — завжди раді вашим замовленням і чекаємо знову.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Все ок
Дякуємо, Сергію!
Раді, що все сподобалося і товар підійшов. Нехай котику смакує, а ми завжди тут, щоб швидко й без затримок відправити наступне замовлення.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Замовила ласощі ,котику сподобалось ,цілий вечір ходив за мною ще просив
- Продавець Котогав
Ольго, дякуємо за такий милий відгук!
Уявили котика, який цілий вечір наполегливо просив добавку — це найкраща оцінка смаку!
Нехай ласощі й надалі тішать вашого улюбленця, а ми із задоволенням допоможемо з наступними покупками.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Якісний товар, швидка відправка.
Котику подобається!
Дякуємо продавцю!- Продавець Котогав
Олено, щиро дякуємо за теплий відгук .
Дуже раді чути, що ласощі Miamor припали до смаку Вашому котику . А швидка відправка та якісний сервіс — це завжди наш пріоритет .
Нехай Ваш улюбленець буде здоровий і щасливий.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякую за хорошу ціну та швидку відправку товару.
У моєї кішки проблеми із травленням, тому за рекомендацією вета даю їй на регулярній основі дану мальтсофт пасту.
Інших виробників вона не їсть, а цю лопає за 2 вуха, тому трішки дорого виходить, але здоровʼя кішки на першому місці.- Переваги:
- Кішка дуже любить цю пасту. Зручно брати з собою.
- Недоліки:
- В пачці лише 6 стіків… але не критично, просто замовляю відразу більше пачок.
- Продавець Котогав
Вікторіє, дякуємо вам за настільки змістовний та щирий відгук .
Дуже приємно чути, що паста Miamor Malt Cream & Cheese не лише смакує вашій киці , а й допомагає з травленням — адже саме для цього вона і створена .
Розуміємо ваші зауваження щодо об’єму упаковки, дійсно, через 6 стіків виходить брати одразу кілька пачок, але так і зручніше завжди мати ласощі під рукою .
Ви абсолютно праві: здоров’я улюбленця — завжди на першому місці, і ми раді, що можемо допомогти вам у цьому.
Дякуємо за довіру до нашого магазину та будемо раді вашим новим замовленням.