- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Обсяг/Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
У поїлки є штир, що впирається в пляшку, щоб підтримувати рівень води. Штір з пластика, пустотілий і дуже м'який, тонший за зубочистку. Через тиждень відламався і поїлка більше не працює. І пластик такий, що його потім навіть не склеїш...
Тому легше класифікувати як одноразовий посуд (матеріал ну дуже схожий) для улюбленця, ніж годівницю.- Переваги:
- Дешеве
- Недоліки:
- Пластик, який занадто м'який
- Продавець Darki
Дякуємо за Ваш відгук і шкодуємо, що у Вас виникла така ситуація. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже поїлка має служити довше, ніж тиждень.
Інформацію щодо якості товару передано на перевірку, будемо враховувати це у подальшій роботі з асортиментом.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Обсяг/Об'єм: 500 мл. Колір: Блакитний
Гарна годівниця без зайвих заморочок
Дякуємо вам за відгук
Раді, що годівниця вам сподобалась та залишилися задоволені покупкою
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Обсяг/Об'єм: 500 мл. Колір: Рожевий
Просто супер, дуже гарне
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що вам сподобався товар. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Зелений
Гарне качіство
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Зелений
Топ місочкі , мені сподобались. Все чітко відправили ( білу деталь з поїлочки зняла щоб коти бачили що там водичка) Приїхали товар з невеликою тріщиною на одної з мисочок, продавець безкоштовно надіслав нову. Дякую!
- Переваги:
- зручно годувати двух котів)
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Зелений
Кормушка 3 в 1 супер советую продавца....
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Обсяг/Об'єм: 500 мл. Колір: Блакитний
Класна річ! Легко мити, виглядає охайно. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість пластику
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Обсяг/Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
Миска мені дуже сподобалася, виглядає досить якісно, і мені сподобалося те, що можна не хвилюватися, що мій улюбленець залишиться без води, адже поїлка буде постійно наповнюватися водою у міру того, як він її випиватиме.
- Переваги:
- Якісний матеріал, пластик без сторонього запаху
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Сірий
Придбала цю миску з автопоїлкою і залишилася дуже задоволеною! Зручно, що є окремі секції для корму, ласощів і водички. Автоматичний дозатор води це дуже зручно що не треба постійно доливати вручну.
Матеріал якісний, усе легко миється. Миска виглядає стильно, не ковзає, і мій песик одразу її оцінив
Рекомендую всім, хто хоче зробити життя своїх пухнастиків комфортнішим- Переваги:
- Якість,
- Продавець Darki
Максим, дякуємо, що поділилися враженнями від покупки в нашому магазині!
Ми щиро раді, що Ви задоволені якістю товару, а песик має тепер особистий сучасний аксесуар )
Дякуємо за співпрацю! Будемо раді працювати для Вас знову!