- Минакова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Мені подобається цей шампунь, гідний INCI.
- Віта Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Шампунь чудовий .Гарно доглядає за волоссям.
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: HollyM Group. Об'єм: 250 мл
Користуюсь вже доволі довгий період часу. Дуже задоволена
- Юля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Обожню безсульфатні шампуні Джоко Бленд. Використовую їх вже дуже великий срок . Волосся стало живе та шовковисте .
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Продукт фантастичний. Очищує, зволожує, живить придає блиск та доглянутий вигляд волоссям. Користуюсь постійно цим брендом, також бальзам і маски у них чудові
- Переваги:
- Продукт фантастичний. Очищує, зволожує, живить придає блиск та доглянутий вигляд волоссям.
- СоняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Без сульфатним шампунем користуюсь щодня і добре вимиває волосся. Він піниться (на відміну від інших безсульфатних) та гарно очищує голову. Лише шкода, що немає більшого обʼєму.
- Настасия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Шампунь точно підійде для постійного використання на фарбоване волосся. Гарно очищує, зберігає колір, волосся наче після салону - гладке, розсипчасте, сяюче, після нього навіть можна не використовувати додаткові засоби. Замовлятиму і надалі)
- Настасия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Задоволена шампунем. Не обтяжує волосся. Волосся після нього розсипчасте та сяюче, довго залишається чистим
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Люблю шампуні цього бренду. Маю колись освітлене волосся, а зараз темний колір. Цей шампунь добре підтримує колір, та волосся не пересушене після миття
- Переваги:
- Гарно миє волосся
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Вже не вперше беру цей безсульфатний шампунь, добре вимиває шкіру, не пересушує. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, безсульфатний
- Недоліки:
- Немає більшого обʼєму
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Використовую в парі з бальзамом цієї ж серії. Результатом задоволена. Колір не вимивається, волосся блистить. Хочу ще придбати маску таку ж саму)
- Переваги:
- Шампунь без сульфатів, добре пахне, очищує шкіру голови
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Рекомендую вже цей шампунь усім своїм знайомим з фарбованим волоссям. Після використання волосся м'яке та легко розчісується. Шампунь гарно піниться та має дуже приємний запах.