Відгуки покупців про Миски на підставці Harley and Cho Lunch Bar White wood + White M 42x21x10cm / Миски по 0,75л Білий + білий (HC-003300077)
Немає в наявності
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Натуральний з чорним
Больше года в использовании, состояние как у нового. Абисину подошло идеально.
- Переваги:
- Качественный
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Натуральний з чорним
Толичное качество! В комплекте металлическая основа с деревянной "столешницей", 2 нержавеющие миски и отдельно на листике 4 антискользящие накладки на 2хстороннем скотче.
- Переваги:
- Качество сборки
- Недоліки:
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Натуральний з білим
Купили для французского бульдога , размер мисок 750 мл. Понравился дизайн подставки , смотрится красиво . Собаке удобно кушать. Но в первый же день собака погрызла углы, поэтому пока щенок , лучше брать что то более стойкое к грызению, а когда подрастёт уже можно и эту подставку!
- Переваги:
- Внешний вид, удобство.
- Недоліки:
- Цена, стойкость к зубам питомца.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Коричневий з чорним
Очень удобные и красивые миски, взяли для французского бульдога, размер М подошел как раз
- Переваги:
- Качество/Дизайн/Удобство
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Натуральний з білим
Дякую за якісний продукт
- Недоліки:
Представитель брендаДобрий день, Сергій!
Спасибі за відгук, раді що вам сподобалася підставка.
Нехай служить в задоволення;)
з повагою, Harley and Cho
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Коричневий з білим
Моему питумцу по душе
Представитель брендаЗдравствуйте, Константин!
Спасибо за отзыв.
Очень рады, что вашему питомцу пришлась подставка по душе.
Пускай служит в удовольствие;)
с уважением, Harley and Cho
- Veevil666Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Білий
На своєму сайті “Harley and Cho” вказує, що підставка вологостійка, і що це дерево. На фото красиве рельєфне дерево, пофарбоване білою фарбою. В реальності – це дешевий брусок MDF, залитий білою фарбою, з дешевими мисками Trixie (54 грн., якщо купувати окремо). По суті за такі кошти покупець отримує брусок MDF на металевому каркасі. MDF – це не вологостійкий матеріал, тому моя підставка в місці нанесення логотипу вже розбухла, хоча користуюсь нею всього лише два тижні. Виробник “Harley and Cho” навмисно вводить споживача в оману розміщуючи фото, яке не відповідає продукту, так і вказуючи в назві та описі “дерево”. Повернути, на жаль, не можу (почав користуватись, не звернувши уваги, що підставка з MDF). НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Ціна, матеріали.
Представитель брендаДобрий день!
Спасибі вам за зворотній зв’язок.
Дуже шкода, що ви залишилися не задоволені покупкою.
Насправді ми виготовляємо підставки з буку (зрощених щитів), який є стійкий до вологи. Тому такого немає бути, перепрошуємо за незручності.
Нам важливо, щоб підставка служила довго та в радість, тому зробимо вам заміну безкоштовно.
Напишіть, будь ласка, нам на пошту [email protected] щоб домовитися про всі деталі.
з повагою, Harley and Cho
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Білий
Дякую! Подобається
- Переваги:
- Дизайн, зручність
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представитель брендаДобрий день, Ольга!
Дякуємо за відгук.
Дуже приємно, що ви оцінили дизайн та зручність.
Нам важливо, щоб клієнт та улюбленець були задоволеними:)
з повагою, Harley and Cho
- ГАЛИНА Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Коричневий з чорним
Шикарная подставка ! Стильно смотрится
- Переваги:
- Все нормально
- Недоліки:
Представитель брендаДобрый день, Галина!
Спасибо за отклик.
Рады, что вам понравилась подставка.
- Зоя К***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Натуральний з чорним
Прекрасное качество. Заказчик остался доволен И деревянная часть, и железная - обе выглядят добротно и надежно. Кормушка очень здорово вписалась в дизайн квартиры
- Переваги:
- Качество, дизайн, объём
Представитель брендаЗдравствуйте, Зоя!
Спасибо огромное за отзыв и фото.
Нам приятно, что заказчик остался доволен и вам все понравилось:)
Пусть приносит радость;)
- Валерий К***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Білий
Не соответствует фото. Будто в кухонной доске просто прорезали отверстия и покрасили из баллончика краской. Даже лаком нормальным не покрыта. Через пол часа подставка вся в царапинах и сколах. Деньги на ветер. Миски самые дешевые от трикси. Следы остаются от малейшего прикосновения. Вообще не понимаю за что такая высокая стоимость, ожидал намного лучшего качества. Теперь новую покупать нужно, эта прослужила пол часа, а стоит как две качественных керамических подставки. Качество на эту стоимость явно не тянет
- Ирина И***
А в чем не соответствие?
- Валерий К***
На фото красивое рельефное дерево серого цвета, а в реальности просто брусок залитый сверху белой краской, которая облазит при малейшей царапине. Единственно что может оправдать такую высокую стоимость, так это сделанный вручную железный каркас, хотя по сути это просто пару покрашеных железок. Смотрится красиво, когда новая, но абсолютно не практично в использовании. Ну неужели нельзя было сделать, чтобы краска не сдиралась при малейшем прикосновении? Это даже не дерево, а просто пресованый картон с покрытием! Пользуюсь около недели, собака спирается на неё лапой, когда ест. У подставки уже вид будто её нашли на мусорке... куча царапин и всё покрытие облезло на углах
Представитель брендаДобрый день, Валерий!
Спасибо за подробный отзыв.
Очень жаль, что вы остались недовольны покупкой.
Наши подставки комплектуются мисками от немецкого производителя Trixie из нержавеющей стали и мы раньше не получали жалоб на качество мисок от наших клиентов.
Касательно царапин на подставке, то такие повреждения возникают при механических повреждениях и, к сожалению, изделие от этого не застраховано.
Если вдруг изделие стал объектом царапанья, кусания, или просто специфического настроения – мы всегда рядом, чтоб помочь с ремонтом. Напишите нам и мы поможем с ремонтом [email protected].
Нам важно чтобы клиент и его питомец были довольны;)
с уважением, Harley and Cho
- Дмитрий Н***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Коричневий з чорним
Не понятно кто платит за это столько денег, и остается доволен.
- Переваги:
- За эту цену нет.
- Недоліки:
- Миски тонкостенные и низкокачественные) сборка могла быть получше.
- Милана
Купить надо, чтобы давать объективную оценку.
А по фото не стоит судить...
Представитель брендаДобрый день, Дмитрий!
Спасибо за ваш отзыв.
Стараемся сделать так, чтобы клиенты всегда были довольны качеством и удобством в эксплуатации. Поэтому, для всех своих изделий используем качественные, сертифицированные материалы, тестируем изделие, собираем обратную связь и потом выпускаем в продажу. Мы могли бы сделать подставки дешевле, но в ущерб качеству, а мы знаем, что эффект от качества длиться гораздо дольше чем от дешевой цены.
Касательно мисок, то в своих подставках мы используем миски от немецкого производителя Trixie из нержавеющей стали и мы раньше не получали жалоб на их качество от наших клиентов.
Нам очень жаль, что наши изделия не оправдали ваших ожиданий.
- Люда В***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Коричневий з чорним
- Переваги:
- Чудовий столик. Стильний. Можна підібрати колір, який пасуватиме до інтер’єру. Швидка та ще й безкоштовна доставка. Супер, я дуже задоволена.
- Недоліки:
Представитель брендаДобрий день, Люда!
Спасибі за відгук.
Ми дуже раді, що вам все сподобалося/
Нехай служить із задоволенням;)
з повагою, Harley and Cho
- Евгений С***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 750 мл. Колір: Коричневий з чорним
Прекрасный столик для вашего четвероногого члена семьи !!!
- Переваги:
- Выполнен из качественных материалов (дерево натуральное, метал)
Смотрится очень достойно - Недоліки: